2777
2789
عنوان

واقعا دل به دل راه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست
هیچی من با اینکه ازش خوشم میومد وابستگی زیاد اون پسر منو میترسوند و باعث میشد عقب نشینی کنم اما واقع ...

برعکسش هم میشه؟ چجوری علاقه مو به یه نفر وارد کنم؟!

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

خوندم تاپیک رویعنی وقتی که اتاق قرمز و بعد نارنجی روتصور کردم باید یه گوی به همون رنگ رو تصور کنم که ...

رنگ هر چاکرا و جایگاهش رو میدونی؟؟

اگه نه توی گوگل یه سرچ بزن اول 

هر چاکرا رنگ مربوط ب خودش

اصلابحث فکر کردن نیست گاهی مربوط ب شخص مورد علاقه نمیشه. یه سری گره ها تو کودکی و ... هستن ک با مدیتیشن و پاکسازی میتونن باز بشن

مدیتیشن اگ میخوای بکنی تو یوتیوب کانال نیلوفر شیخی رو سرچ کن هزارتا مدیتیشن داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکسش هم میشه؟ چجوری علاقه مو به یه نفر وارد کنم؟!

نه اینجوری جواب نمیده

تو وقتی رو انرژیت کار کنی معمولا خنثی هستی و درگیر احساسی نمیشی و بیشتر احساس بقیه روت تاثیر میذاره

اگر هم تو موارد نادری درگیر احساسات شدی نسبت ب کسی، اونقد انرژیت قویه ک اونم ناخودآگاه دریافت میکنه اینو. 

رنگ هر چاکرا و جایگاهش رو میدونی؟؟اگه نه توی گوگل یه سرچ بزن اول هر چاکرا رنگ مربوط ب خودشاصلابحث فک ...

نه اصلا با چاکرا و اینا آشنایی ندارم

اهان ممنون

نه اینجوری جواب نمیدهتو وقتی رو انرژیت کار کنی معمولا خنثی هستی و درگیر احساسی نمیشی و بیشتر احساس ب ...

ببخشیدا حقیقتا باورش برام سخته

من یه بار جذب عشق شروع کردم برای گرمی رابطم دو روز بعدش بهم خیانت کرد...

ببخشیدا حقیقتا باورش برام سختهمن یه بار جذب عشق شروع کردم برای گرمی رابطم دو روز بعدش بهم خیانت کرد. ...

من اصلا نمیگم جذب عشق

ببین یه چیزی ک باید تو این مسیر بدونی اینه ک آره احساس دو طرفه ست اما واکنش هر فرد میتونه متفاوت باشه

اینکه طرف سمی باشه یا خیانت کنه و ... تو هیچ کنترلی روش نداری ک بخوای اونو تغییر بدی🥲 پذیرش این برای منم سخته اما چیزیه ک هست

خیلیا لیاقت دوست داشتن و دوست داشته شدن رو ندارن

رو انرژی و چاکراهات کار کردی؟ کار کن یکی از دلایلی ک با بقیه تله پاتی نداری میتونه بسته بودن چاکراها ...

تاپیکاتو اتفاقی دیدم الان ، فقط ورود زدم بیام بگم با اینکه ۲۰ سالته و شکست عشقی هم داشتی این اواخر ولی خیلی پخته و قشنگ صحبت میکنی ، از حرف زدنت خوشم اومد . موفق باشی 🤍 لیاقت تو یه پسر جون و خوشکله نه یه پیر مرد  

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

تاپیکاتو اتفاقی دیدم الان ، فقط ورود زدم بیام بگم با اینکه ۲۰ سالته و شکست عشقی هم داشتی این اواخر و ...

دورت بگردم مرسی از انرژی مثبتی که دادی❤️

آره بیین پذیرش دارم ب هرحال احساس منفی میاد هرکی هم ک گفت نههه نباید فکر منفی کنید و انرژی منفی داشته باشید و ... کشکه. همه ی این چالش ها رو روح انسان باید پشت سر بگذاره 

من همراه با جریان سعی می‌کنم پیش برم و احساساتم رو بپذیرم❤️

عزیز دلی 🧡

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

دورت بگردم مرسی از انرژی مثبتی که دادی❤️آره بیین پذیرش دارم ب هرحال احساس منفی میاد هرکی هم ک گفت نه ...

خیلی دوس داشتم صحبتت رو