2777
2789
عنوان

چراهیچ لذتی نمیبرم اززندگی حیف عمرم که باشوهربی پول داره میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 76 پست

ناشکری نکن سالی یه مسافرت هم کفایت می‌کنه چه خبره؟ خونه و ماشین هم که دارین خدارو شکر مثل خیلی ها سر ماه هول و ولای کرایه خونه و قسط و ....ندارین

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۲تومن حقوق کمه؟!! شما اگه با این درامدنمیتونی نرمال زندگی کنی؛ توی مدیریت زندگیت مشکل داری! 

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

اون وقت من چی از این دنیا می خوام؟

فقط یه دلِ خوش

انقدر ناشکر نباشید 

شما نمیدونی مردم چه سختی هایی رو دارن تحمل میکنن...

چه نامردی هایی دیدن و از سر مجبوری دندان رو جگر گذاشتن

و تحمل میکنن

ناشکری نکنید لطفا...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فیلم جدایی رو ببین هندی ه

وای من دیدمش خیلی قشنگه سری دوی بازیش کرده 

سری دوی همسرش و بخاطر پول به یه دختر ثرومت مند فروخت 

بعدش فهمیدم ثروت اصلی آرامش و خونوادش بودن

💗
سلام دوست عزیزاصلا ظاهر زندگی دیگرانو نبین من شوهرم خیلی پولداره به دلیل اینکه اینجا کسی باور نمیکنه ...

خب چرا؟از  پولداری خسته شدی؟

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

من با ۱۰ سال سابقه شاغل بودن حقوقم ۲۰ تمن نیست و با همسرم به حقوق همسر شما نمیرسه شاکر باش هردو ارشد و جای دولتی استخدام هستیم 

البته که بخاطر خونه جدید ماشین و... پولتون پس انداز میشه درواقع 

جان جانانم💗💕

احساس میکنم خسته ام توان ادامه ندارم😞

مشکلت پول و تفریح و گشت و گذار نیست ..شادی از درونه ک جوشش پیدا میکنه نه از بیرون ..بیرونم هر چقدم درامد داشته باشی وقتی وجودت ارامش نداشته باشه هیچی خوش نیس .. مدیتیشن کن ذهنت اروم کن

انشالله دلت همیشه خوش باشه عزیزن

قربونت 

همچنین جانم💚

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴