2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دیر شد

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

بازار هیجانی هست. هیجان بخوابه طلا افت می کنه، بی برو برگشت. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

اخه کی پول میزاره تو بانک واسه سود لاقل برا وام میزاشتی زور نداشت😭 الانم ببین میتونی رو سپرده حسابت وام کم درصد بگیری 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

چی بگیم والا

بگیم نخر یهو هفته دیگه بشه ۱۰ تومن

بگیم بخر یهو نشه

چی این مملکت حساب کتاب داره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

چقد تو حسابته چند ماه گذاشتی کدوم بانکه

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

۲۱۰ شهر

همراه بانکشو نصب کن ببین وام رو سپرده میده

همراه بانکشو نصب کن ببین وام رو سپرده میده

کی حال وام داره

من واسه دی ماه میخام بر دارم ماشین بخرم با پولی ک میاد دستم 

الان فقط نگران این کم شدن ارزش پولمم و نمیخام خیلی بیاد پاین 

کی حال وام دارهمن واسه دی ماه میخام بر دارم ماشین بخرم با پولی ک میاد دستم الان فقط نگران این کم شدن ...

بخاطر همین کم شدن ارزش پولت باید وام بگیری ک جبران شه 

هرجور خودت صلاح میدونی

بعد باید سود بدی فرقی نداره

خب میگم ک کم سود ببین میدن یا ن تو این اوضاع تورم هر چقدم سود و قصد بدی دو سال دیگه سه سال دیگه این پنج شیش تومنا اصن ارزشی نداره

بنظرتون بالاتر میره یا استپ میخوره؟دل ریسک ندارم + گداشته بودم تا چند ماه دیگ ماشین بخرم میگم ۵۰،۶۰ ...

سکه بگیر

همیشه نیمه دوم سال تا پایان سال طلا بیشترین قیمت رو میگیره

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد