2777
2789
عنوان

به نظر شما چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 31 پست
ای بابا چه غم انگیز انگار دست خودته و عمدیه،واقعا بعضی مردا شعور ندارن:(((((

عجیب ترین تعریف از شعور رو اینجا میشنویم والا !

از نظر قانونی اینجوریه :

اگه اقا ناتوان هست که حق طلاق برای خانم مقدور میشه که با شخص دیگری ازدواج کنه بعد از گرفتن طلاق

اگر خانم ناتوان هست اجازه ی ازدواج دوم برای مرد بدون اطلاع به زن اول مقدور هست

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میگی‌جنین فریز داری این یعنی ۸۰ درصد راه رو رفتی خب ادامه بده کاش منم جنین فریز داشتمبخدا فکر ...

آره تخمک کشی خیلی اذیتم کرد الان که دارم مینویسم اشکام سرازیره.هیستروسکوپی هم شدم سخت بود 

رفتم برا خراش رحم دهانه رحم باز نشد باز هیستروسکوپی نوشت واقعا از ترسم ادامه ندادم و چند ماهم باید تو نوبت باشم دولتی رفتم. .

آی یو آی یکبار نشد باید ولش کنی بری آی وی اف 

چندبار آی وی اف کن بالاخره میگیره 

اکثر کسانی که با آی وی اف بچه دار شدن دفعه سوم به بعد بوده 

اگر همونجور که میگی بچه میخوای و شوهرتم بابتش تهدید به ازدواج مجدد میکته پس چاره ای نداری آی وی اف رو ادامه بده

عجیب ترین تعریف از شعور رو اینجا میشنویم والا !از نظر قانونی اینجوریه : اگه اقا ناتوان هست که حق طلا ...

این قانون رو کاغذ زندگی عشق داره ،تعهد داره،ایثار داره اینارو جایی نمینویسن عزیزم 

آی یو آی یکبار نشد باید ولش کنی بری آی وی اف چندبار آی وی اف کن بالاخره میگیره اکثر کسانی که با آی و ...

پروسه درمان خیلی خستم کرد... پنهانی دکتر میرفتیم خیلی بد بود  آره چاره ای ندارم اما انگیزه هم ندارم 

ربطی به سنتی نداره دیگه علاقه اییم بوده کم شده

دقیقا... حیف که بهترین روزای  جوونیم هدر رفت. برای یه مسافرت باید  چقدر خواهش کنم حتی زیارت ... اونم که وقتی میریم واقعا اذیتم میکنه ....

آره تخمک کشی خیلی اذیتم کرد الان که دارم مینویسم اشکام سرازیره.هیستروسکوپی هم شدم سخت بود رفتم برا خ ...

یکی از اشناهای منم دو بار سقط کرد دیگه باردار نشد و نخواستن ولی اون همسرش فهمیدس و راضی به عذاب زنش نیست .

آره تخمک کشی خیلی اذیتم کرد الان که دارم مینویسم اشکام سرازیره.هیستروسکوپی هم شدم سخت بود رفتم برا خ ...

الهی 

عزیز دلم

منم هیستروسکوپی شدم

میدونم چقدر سختی کشیدی

الهی خدا برات معجزه کنه عزیزمممم