2777
2789
عنوان

پسره هدفش چیه

160 بازدید | 33 پست

یهو با ذوق و شوق پیام میده کلی پیام که منم باهاش کم کم حرف میزنم بعد گرم میگیرم منم باهاش حرف میزنم یهو وسط چت میره 

همیشه اینو تکرار میکنه یعنی چی؟😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیله های پسراست 

و جزو تکنیک های روانشناسی محسوب میشه 

برای اینه که ذهن طرف مقابلو درگیر خودش کنه، اینطوری ناخودآگاه اهمیتش برای طرف توی مغز بیشتر میشه و پررنگ تر میشه 

به هدفش رسیده تونسته تورو درگیر خودش کنه 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

وای دقیقاااا بعد میاد میگه ناراحت شدی ؟ ناراحت نشو نمیرم 😐😐

گفتم پست بالا 

پسرا مثل ما نیستن که سین نزدن و استوری گذاشتن و آنلاین نشدن و این چیزای ساده ولی زیادو داشته باشن 

تعداد زیادیشون همین کرم و حیله رو دارن 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اگه همیشه این کارو میکنه احتمال داره دنبال تایید و توجه لحظه ایه. ولی قصد ادامه رابطه جدی نداره.

یا ممکنه همزمان با چن نفر چت میکنه و توجهشو بین چن نفر تقسیم میکنه.

و احتمال سوم اینکه قصد داره باهات بازی روانی بکنه و سرد و گرمت کنه

گفتم پست بالا پسرا مثل ما نیستن که سین نزدن و استوری گذاشتن و آنلاین نشدن و این چیزای ساده ولی زیادو ...

حالا من پیویشو بی صدا نکردم پیام که میده اگه تا قبل نیم ساعت سین نزنم پیامشو حذف می‌کنه 

دیروز کن انلاین نبودم بعد ۶۰ دقیقه اومدم دبدم تکسش اومده بود بالا گوشیم پیامشو‌ خوندم بعدش رفتم تو چت دیدم حذفش کرده بودم گفتم چرا پیاماتو حذف می‌کنی ؟ گفت بدم میا بکی دیر سین بزنه😐

‌‌

حالا من پیویشو بی صدا نکردم پیام که میده اگه تا قبل نیم ساعت سین نزنم پیامشو حذف می‌کنه دیروز کن انل ...

خواهر به چیه اینا دل خوش میکنید؟ چطوری طاقت میاری جدی؟😐😂

من بودم همونجا میکوبیدم دهنش از پشت تلفن، تا این لوس بازیا و پرنسس بازیا یادش بره