2777
2789
عنوان

طلسم و دعا

134 بازدید | 27 پست

کیا به طلسم و دعا اعتقاد دارن؟

منو همسرم یکسال باهم دوست بودیم عاشق همه دیگه شدیم که ازدواج کردیم

ولی از بعد از عقد دعواهامون شروع شد

بحثای بیخود

سر خونه عروسی خانواده ها سر مراسمات سر هر چیز دیگه ای فقط بحث میکردیم چند روز دعوا دوباره باهم اوکی میشدیم جوری که انگار بحثی نیود چون همو خیلی دوست داریم

الانم که دو ساله اومدیم خونه خودمون باز همینطوره

دعواهای زیادی میکنیم بحثمون بالا میره چند روز قهر میمونیم

بارها همسرم اومده پیش قدم شده چندبارم خودم رفتم 

میخوام بدونم ممکنه طلسی چیزی باشه

آخه احساس میکنم خیلیم چشم میخوریم

چون خداروشکر زندگیمون خوبه همه چیز داریم خونه ماشین زندگی ایده آل

حرز امام جواد بندازید اگر طلسم یا چشم زخم و اینا باشه حل میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

تا با چشم خودم نبینم ابن چیزا رو باور نمی کنم

مثلا ورود جن به این دنیا رو من تا با چشم خودم نبینم قبول ندارم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۵روز سوره ی بقره گوش بده اگ اولاش استغفراغ زردکردیو دچار سردرد شدید شدی یعنی طلسم داری

هرچند مردم اونقدر بیکارنیستن

برم پنج ده میلیون واسه خراب زندگی دیگران بدن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

از کجا تهیه کنم که نتیجه برعکس نده؟یعنی ممکنه چشم زخم باشه؟

خیلی جاها میفروشن ولی حواست باشه دستنویس باشه روی پوست اهو و غلاف نقره باشه 

نمازشم خودت قبل انداختن بخون خودم از یه سایت خریدم الانم روی بازومه

البته یه راه دیگه هم هست یه لیوان اب بیاری رو به قبله با وصو روش 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 بار ایه 81 و 82 یونس بخونی فوت کنی بعد دو دقیقه بخوری اگر طعم یا بوی اب عوض بشه یعنی طلسمی چشم زخمی چیزیه همین کارو بکنی روزی سه بار اب رو که روش قران خوندی بخوری به مرور درست میشه و برطرف میشه خدودا بین 14 تا 40 روز ممکنه طول بکشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چجوری از بین ببرم؟

باید علتو تشخیص بدی اول 

ممکنه هزارتا چیز باشه، چله افتاده باشه روت، چشم زخم باشه، چشم حسود باشه، جن عاشق باشه، جن عارض باشه، مس جن باشه،سنگینی و نحسی باشه و...  

منم نمیدونم 

ولی توکل کن بخدا 

پخش صوت سوره بقره تا 40روز تو خونه هم معجزه میکنه 

۱۴ تا ۴۰ روز ممکنه چی طول بکشه؟

که اون چشم زخم یا طلسم باطل بشه یا رفع بشه 

باید علتو تشخیص بدی اول ممکنه هزارتا چیز باشه، چله افتاده باشه روت، چشم زخم باشه، چشم حسود باشه، جن ...

راستش میترسم

چون میگن اگه چیزی وجود داشته باشه ممکنه اوایل خودشو نشون بده ولی باید بی توجهی کنید