2777
2789
عنوان

بغلم کرد تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شد که اینکار رو نکردی ما هر روز کنار خونه مون یک نفر با دختر قرار داشت و پسر و دختر هم دیگه رو بغل می کردن و بوس می کردن!

تو خیابان حالا خلوت بودنش مهم نیست من ۱۱ سالم بود این صحنه رو دیدم از ته دل واسه اشون که وسط کوچه اینکار رو کردن تاسف خوردم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

دیروز من از درز پنجره اتاق دختر پسر همسایه مون دیدم عقد کرده هستن البتهانقد همو بوسیدن بغل کردن منم ...

وایییی منم🥺😂

برعکس بقیه که میگن اه اه چندش اینقدر از عشق بقیه ذوق میکنم که نگو

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

خوب شد که اینکار رو نکردی ما هر روز کنار خونه مون یک نفر با دختر قرار داشت و پسر و دختر هم دیگه رو ب ...

درسته عشق و محبت بین زوجین قشنگه ولی واقعا لب گرفتند تو کوچه خیلی زشته یه بچه ای چیزی میبینی تربیتش خراب میشه.

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

درسته عشق و محبت بین زوجین قشنگه ولی واقعا لب گرفتند تو کوچه خیلی زشته یه بچه ای چیزی میبینی تربیتش ...

دقیقا باز من به روی خودم نیاوردم ولی همسایه بچه اش او شیش سالگی دیده بود...........

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎