یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معلوم نیست هنوز ولی بدخیمه دارم دیوونه میشم اشکم بند نمیاد
اسی نترس من هم سرطان خون دارم بدخیم هم هست ولی با شیمی درمانی و پیوند مغز استخوان الان خوبم .زندگی عادیم میکنم فقط جلوش گریه نکنید روحیه اش .غذا خیلی مهمه که بخوره از خوردن غذا بیفته خیلییییی بد میشه
اصلا مثل آدمهای مریض باهاش رفتار نکنید بگید و بخندید .غذاش مهمه نباید کم خوراک بشه .وقتی از شیمی درمانی میاد تا 3روز باهاش رفت و آمد نداشته باشید چون بدن ضعیف میشه .عرق کاسنی بذارید تو ماشین همین که از شیمی. درمانی اومد بیرون بهش بدید بخوره تا زودتر مواد داخل بدنش دفع بشه غذایی تازه بهش بدید میوه های فصل آب بگیرید بهش بدید .بزرگترین کمک هم اینه که بچه اش نگهدارید دغدغه بچه نداشته باشه دورش شلوغ نکنید نیاز به استراحت و آرامش داره بخاطر داروها دیگه یه آدم عصبی میشه اگر اضافه وزن پیدا کنه عالیه