2777
2789

لطفا لطفا نگید همه زیبا هستن چون خودم اینو میدونم و هیچ وقت هیچ کسیو ندیدم که زشت باشه 

ولی این طرز فکرم در مورد خودم صدق نمیکنه حس میکنم زشت ترین آدم جهان هستم تحمل دیدن خودم تو آینه رو ندارم

بچه ها دارم سکته میکنم تورخدا بگید چیکار کنم من 

انقد این موضوع رو تو سرم زدن ک خسته شدم انقد بهش فکر کردم حس میکنم الان قلبم وایمیسته

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنار نیمدمبینیمو عمل کردم و لاغر کردم

من صورتم گرد و تپله چونه ندارم چشام افتادس چیکار کنم؟ پولم نداریم بدبختی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

خب بهتر بود بگی چطور با طرز فکر غلط کنار اومدین 

با قانون جذب اشنا شدم

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

چند سالته ؟ گوه خورده هر کی تو سرت زده اینو خدا لعنتشون کنه 🙁🙁🙁

۱۸ گلم

شاید باورت نشه ولی تو جمع فامیل ک میرم یهو برمیگردن میگن چقد زشتی فلان جات اینطوریه یا به من اشاره میکنن می‌خندن باهم

هیچی دیدم که آدمای حتی زشت تز از من دارن مثل یه آدم عادی زندگی می‌کنن و هیچ مشکل خاصی ندارن روابط اجتماعی خودشون رو دارن و مشکلی برای زندگیشون ایجاد نکرده و اعتماد به نفس هم دارن کم کم با خودم کنار اومدم

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

۱۸ گلمشاید باورت نشه ولی تو جمع فامیل ک میرم یهو برمیگردن میگن چقد زشتی فلان جات اینطوریه یا به من ا ...

می‌دونی فامیلای بیشعوری داری

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

خب بهتر بود بگی چطور با طرز فکر غلط کنار اومدین با قانون جذب اشنا شدم

انقد حالم خرابه بدنم گر گرفته بهش فک نکردم اصن

از کجا آشنا شدی؟ چیه اصن؟

۱۸ گلمشاید باورت نشه ولی تو جمع فامیل ک میرم یهو برمیگردن میگن چقد زشتی فلان جات اینطوریه یا به من ا ...

اونا دیگ چقدر تباه و داغونن ک چهره کسیو ک دست خودش نیست مسخره میکنن مگ خودشون چ تحفه هایی هستن

هیچی دیدم که آدمای حتی زشت تز از من دارن مثل یه آدم عادی زندگی می‌کنن و هیچ مشکل خاصی ندارن روابط اج ...

آخه من روابطمم خوب نیست 

خیلی آروم و خجالتی هستم 

سر این زشت بودنم با کسی اصن ن دوست میشم ن هیچی انقد رفتم تو انزوا حرف زدن بلد نیستم دیگه

من صورتم گرد و تپله چونه ندارم چشام افتادس چیکار کنم؟ پولم نداریم بدبختی

قندمصنوعی رو حذف کن ک صورتت لاغرشه

اینظوری چونتم یکم نمایان میشه

بعدش دوتومن جمع کن ژل چونه بزن

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم