2777
2789
عنوان

لطفاً بیایید درباره زندگی پسرمه توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حالا فکر زن دادنشی ؟در اینده برای اینده تصمیم بگیر عزیزم ،جلو خودش یا بقیه اصلا  این حرفو نزنی یوقت روحیه بچه نابود میشه  نگرانیت قابل درکه ،ایشالا که عمل میشه خوبم میشه ،ترجیحا کار سبک داشته باشه بهتره براش،پزشکی هم سبک نیست اصلا  مخصوصا رشته های مربوط به جراحی و اینا

برای ازدواج میگه

ازدواجم بخدا زیاد دیدم دختر پسر همو دوس دارن حالا مشکل از چشم و پا و بیماری باشه اوکی میشن 

قسمت هرچی باشه همون میشه .دختر عمم چشمش خیلی خیلی انحراف داشت عمم میگفت ۳۰ باید ازدواج کنه امید نداشت 

رفت دانشگاه ۲۱ با همکلاسی که همسایه ما هست ازدواج کرد دوتا دختر داره خودش کارمند شوهرشم خیلی اوضاع مالی خوب و کارمند .پس من اونحا فهمیدم تقدیر و قسمت خیلی مهمه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

ازدواجم بخدا زیاد دیدم دختر پسر همو دوس دارن حالا مشکل از چشم و پا و بیماری باشه اوکی میشن قسمت هرچی ...

شما میگی تقدیر و قسمت هست؟

من فک میکنم شاید دخترش سیاست بالا تو شوهر کردن داشته من دانشگاه میرم بعضی دخترا یجوری خدشون رو ب پسر وصل میکنن پشمات می‌ریزه ازین نظر ک خانم از نظر ظاهر و مالی و فرهنگی پایین تر هست از پسر 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

خب باید بشینه درس بخونه پارتی هم مگه هیئت علمی باشه شوهرتون یا خدتون یا سهمیه براش کلاس و اینا بگیر ...

هیئت علمی یکی هست نمی‌دونم می‌تونه یا نه

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

شما میگی تقدیر و قسمت هست؟من فک میکنم شاید دخترش سیاست بالا تو شوهر کردن داشته من دانشگاه میرم بعضی ...

اینم باور دارم 

حالا من میدونی خونوادم چی میگه !!!میگن تو فقط نوک دماغتو دیدی معرور بودی دانشگاه .راستم میگنا کلا جدی نمیگرفتم کسیرو .فکر کن ۶۰ درصد تو دانشگاهمون باهم ازدواج کردن .نمیدونم چرا به قسمت اعتقاد زیاد دارم .البته چاشنیشم سباست هست 

حالا سیاست ام هستا نمیگم نیست .ولی بخواد نشه نمیشه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

چقدر دنبال پارتی هستی، وا بده، هیئت علمی باید پدر مادر باشن و اونم خدا رو شکر جدیدا برداشتن

چون میدونم خیلی به مشکل میخورم و اینکه میگم نمیتونه بره کار آزاد جدی میگم پاش خیلی وضعیتش خرابه 

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

چون میدونم خیلی به مشکل میخورم و اینکه میگم نمیتونه بره کار آزاد جدی میگم پاش خیلی وضعیتش خرابه

اگه درسش خوبه کمکش کنین کلاس کنکور کتاب و این حرفا،  اگه متوسطه پول جمع کنین برای دانشگاه ازادش 

اینم باور دارم حالا من میدونی خونوادم چی میگه !!!میگن تو فقط نوک دماغتو دیدی معرور بودی دانشگاه .راس ...

اره من دیدم اکثرا کسایی ک سیاست داشتن بهترین ازدواج هارو داشتن ولی منیکه مهربونم و بدون هیچ دوز و کلکی تو کارم تنهایی تنها موندم 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

اره من دیدم اکثرا کسایی ک سیاست داشتن بهترین ازدواج هارو داشتن ولی منیکه مهربونم و بدون هیچ دوز و کل ...

اینو موافقم شدید باهاتااااا تنها نیستی بخدا زیاد مورد دیدم 

هرچی خوبتررررر بی شانس ترررر 

ولی ان شالله خدا بهترین برات بسازه فدات شم 💟🩵