2777
2789
عنوان

دخترم گیر داده😐😐😩😩

822 بازدید | 39 پست

عروسک لبوبو می‌خوام😐😐حالا نمی‌دونم درست نوشتم یا نه ولی خستم کرده از بس گفته😩😩😩

آخه قشنگم نیستن لعنتی 😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بجا این برو تاپیک پربازدید رو بخون وقت مارم‌نکیر

کدوم تاپیک ؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره والا چی ان خیلی گرونن

آره بابا خیلی هم گرونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پربازدید 😂

منظورتون که نفهمیدم 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منظورتون که نفهمیدم 😁

یه تاپیک پربازدید دقیقا با همین موضوع تاپیک شما زده شده می‌گن برین اونو بخونین

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

کل تاپیکا امروز=لبوبو

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

یه تاپیک پربازدید دقیقا با همین موضوع تاپیک شما زده شده می‌گن برین اونو بخونین

آها خب میشه لینک رو بفرستید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کل تاپیکا امروز=لبوبو

دیگه دختر منم گیر داده به این عروسکا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باسلام ۷۰ تومنیش هست جنسش از نمد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱