2777
2789
عنوان

دخترم گیر داده😐😐😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 39 پست
ارا منم دوست نداشتم

کاشکی دختر منم یادش بره

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلیش که خیلی گرونه ، فیک هم حدود یک میلیونه یه جاسوییچی های کوچیک هستن شبیه لبولو از اونا بگیر براش

نه کلا نمی‌خوام از این عروسکا تو خونه باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا خیلی عروسکه قشنگیه

من با سن خر مش محمد 😂یه سبد خرید خریدم برچسب پلاستیکی این روشه همه عاشقش شدن

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

عزیزم حالا ک دلش میخاد براش بخر بچته جای دوری نمیره درسته زشته ولی اون دوس داره ک این عروسکو داشته ب ...

درسته ولی هم خیلی گرونه و هم میگن عروسک خوبی نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرت میگن اتفاقا خیلیم بامزس

نه من شنیدم توسط یک شیطان تسخیر شده البته فیکس فکر نکنم‌‌ولی میگم انرژی منفی میاره تو خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40