2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که پزشکی یا دندان بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 44 پست
بله درست میگین 🫂شما دانشجوی پزشکی هستین؟ سال اول قبول شدین؟

بله

سال دوم

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همچنین توگوشی بزارم کنار میتونم ۲ رقمی هم بیارم فقط اینو بزارم کنار

چقدر خوبه که به خودت امید داری، آفرین ❤

حتما میتونی عزیزم 

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

بلهسال دوم

پشت کنکور بودن خیلی سخته؟ 

میشه یکم توضیح دیدین از تجربه هاتون، راهنماییم کنید

یا پیشنهادی اگر دارید

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

منم همچین شرایطی دارم متاسفانه من امسال پشت کنکور بودم

برای سال سوم هم میخوای بجنگی؟ خسته نباشی واقعا 

درکت می کنم و امیدوارم موفق باشی

سواله چند تا تست میزدی و چقدر میخوندی کلا اشتباهه هر کس بسته به سطحش باید تعداد تست و ساعت مطالعشو ت ...

بله درست میگین 

اما دوست دارم یکم از تجربه های بقیه بشنون 

اونایی ک راهی ک میخوام رو رفتن... 

برای سال سوم هم میخوای بجنگی؟ خسته نباشی واقعا درکت می کنم و امیدوارم موفق باشی

درخواست بده راهنماییت کنم

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

اسی میشه توام از تجربت به منه کنکوری بگی*کنکوری ۴۰۵ ام

روزی چند ساعت میخوندی میانگین 

و اینکه در طول دهم و یازدهمم تست میزدی وقتی تابستون دوازدهم رسید چقدر از درسا رو تونستی تو تابستون جمع کنی

*اگه سوالام باعث آزارت نمیشه و مشکلی نداره ممنون میشم راهنماییم کنی و اگه بدموقع پرسیدم پوزش میخوام.

امیدوارم موفق بشی و به چیزی که میخوای برسی

چرا همه تجربی ان؟!

چرا همه پزشکی میخونن؟!

چرا کاریکاتوری شده؟!

اونقدر ناراحت میشم تو مدارس تیزهوشان فقط رشته ی تجربی هست. چرا ریاضی و انسانی و هنر نیست؟

به نظر من که انسانی و هنر از بقیه ی رشته ها خیلی خیلی خیلی مهمترن.

خودم دکترای تخصصی یکی از رشته های تجربی ام البته بیست سال پیش مدرسه رو تموم کردم. تیزهوشان بودم، اون موقع همه میرفتن ریاضی، من نمراتم عالی بود، مدیرمون هر چی با من صحبت کرد برم ریاضی، قبول نکردم.