نه عزیزم خوشحال میشم کمکی کنم
من تابستون به دوازدهم همه اش تاپیک میزدم که کنکوری و پشت کنکوری ها... پشت کنکوری ها... فلان سوال میپرسیدم
ولی اگه دنبال چشیدن طعم پشت کنکور بودن نبودم شاید الان مسیرم متفاوت بود، هیچ وقت سعی نکن امتحان کنی که ضعیف بودن، نخونده سر جلسه رفتن یا... چه حسی داره چون یهو عادت میشه واست
من دانش آموز برتر بودم، سال دهم معدل 20 تجربی ولی از یازدهم کم آوردم و رسما دوازدهم بریدم، خیلی خسته شده بودم
فاز برداشته بودم که واای من کل عمرم رو درس خوندم واسه تاپ شدن و یادگرفتن اما بقیه همسنام تو مهمونی و پارتی هستن و خودم رو مقایسه می کردم.
سال یازدهم ما نهایی بودیم کل درس ها، خیلی استرسی بودم و دیگه مثل سابق نبودم، درس ها روی هم انباشته می شد و بیشتر سریال می دیدم اما درس هم میخوندم نه که هییچ طوری که معدل یازدهم حدود 17 18 شد . توی این سال هم هیچ کار خاصی نمیکردم فقط مدرسه، نه کلاسی نه هنری نه تنهایی بیرون بودن و رل زدن.
وقتی نتایج یازدهم رو دادن و من نگرانم رو دیدم انگار ی پارچ آب یخ ریختن روم، از معدل 20 ی مدرسه اسم و رسم دار شده بودم معدل 17 و از اول بنر مدرسه اومده بودم وسطا که به زور بشه پیدام کرد. افسردگی گرفتم، ناراحت بودم اما باید میخوندم اما نه حوصله داشتم نه جون و نه امید. خلاصه ی روز ۱۲ ساعت میخوندم ی روز هیچی، ی روز دو ساعت...
تابستون تموم شد و من فقط از هر درسی یکی دو فصل دهم خوندم