یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم باشم با ذوق گوش میدادم.... ولی ندانسته بری هیچ لذتی نداره
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وقتی رفتم قلعه بابک قلعه میدونی که یه راه داره سه تا پرتگاه تو ذهنم وسایلی که استفاده میکردن و کوه ر ...
دوستان به نکته خوبی اشاره کردن داشتن مطالعه وعلاقه به تاریخ من علاقه وافری به تاریخ باستان دارم تخت جمشیدرفتم نزدیک دوساعت تودامنه کوه نشستم زل زدم به کاخ ها وباهمسرطوری صحبت میکردیم انگاراون زمان بودیم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
دوستان به نکته خوبی اشاره کردن داشتن مطالعه وعلاقه به تاریخ من علاقه وافری به تاریخ باستان دارم تخت ...
اتفاقا منم موقع برگشت نشستم و فقط زل زده بودم به قلعه انگار صداها و اتفاقات گذشته رو میدیدم 😢
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم