2777
2789
عنوان

دوستام بهم میگن اینجوری حرف میزنی خواستگارات میرن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که این سن، سن ازدواج نیستبعدم اگه قراره درآمد نپرسی دقیقا چی باید بپرسی؟رنگ زیرشلواری داییش؟

نه شوهر که نمیکنم

فقط برای کسب تجربه بود ،اره باید همونو بپرسم۰😂

من میگم هرکی درامد نپرس احمقبحث یه عمر زندگی خاله بازی نیست با دوست دارم بشینی سرسفره

همون

فکر کن بری تو زندگی ای که نمیدونی قراره تو چه سطحی زندگی کنی

عین تخم مرغ شانسی

شاید درآمدش خوب باشه و بتونی زندگی خوبی داشته باشی

یا چندرغاز دربیاره و تو فقر و فلاکت بمونی

تازه با فرض اینکه آدم خسیسی نیست و هر چی در میاره خرج زندگی میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اخرای صحبتمون بوداز طرف خوشم نیومد واسع همین پرسیدم ازش

می‌دونی چرا میگن نپرس

چون واقعا شاید یه موردی بود که خیلی خوب بود از هرجهت

با این سوالت فکر کنه تو دنبال پولشی و بپره

دیدم که میگما

یعنی با خودت نگو اگه رفت بهتر که رفت

بعضیا خیلی براشون مهمه طرف مقابل به خاطر خودشون بخواد و این سوال رو به منظور دیگه ای برداشت میکنن

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند 

می‌دونی چرا میگن نپرسچون واقعا شاید یه موردی بود که خیلی خوب بود از هرجهتبا این سوالت فکر کنه تو دنب ...

بله که فکر پولش هم هستیم 

چرا نباشیم. 

با پولکی بودن فرق داره اما آدم باید بدونه قراره زندگیش چی بشه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

می‌دونی چرا میگن نپرسچون واقعا شاید یه موردی بود که خیلی خوب بود از هرجهتبا این سوالت فکر کنه تو دنب ...

اره میدونم ،ولی من آدمی نیستم زیاد به کسی بها بدم

بعد من افسردگی دارم تا درمان نکنم ازدواج نمیکنم

اولا که این سن، سن ازدواج نیستبعدم اگه قراره درآمد نپرسی دقیقا چی باید بپرسی؟رنگ زیرشلواری داییش؟

حرف خوبی بود

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

چه بالغ👏کاش ازت چندتا بود

زنده باشی🎀💐

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی