2777
2789
عنوان

اونایی که تنهان بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست

نه هیچ وقت با دیدن اینکه بقیه پارتنر دارن یا ازدواج کردن به فکر ازدواج نیفتادم

فقط مهم اون کسیه که عاشقشی و از ته قلبت دوسش داری اگر هم همچین کسی تو زندگیت نباشه هرکسی فک نمیکنم به ازدواج و...فک کنه

البته نظر شخصی من اینه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم از ازدواج متنفرم ولی تنهام نمیشه زندگی کرد هرزنی نیاز به محبت وتوجه داره ولی من ازش فراری ...

منم ولی حقیقتا نمیدونم چرا یه چیزی انگار مانع هست وقتی میخوام جدی فک کنم از بعدش میترسم واقعا توان مشکلات جدید رو ندارم 

فقط کاش همین جا تمام شود همه چیز

نه واقعا تنهایی تا چند سال خوبه برای یه عمر نه من بچه میخوام 😂🥲

منم بچه دوست دارم اما یه روز نوزاد سیلیکونی میخرم بزرگش میکنم😂😂شوخی کردم شاید اگه عمره کفاف داد و به وضعیت مالی خوبی برسم از پرورشگاه بیارم

نه هیچ وقت با دیدن اینکه بقیه پارتنر دارن یا ازدواج کردن به فکر ازدواج نیفتادمفقط مهم اون کسیه که عا ...

من کسی روندارم 

عمیقا میخوام عشق واقعی رو حس کنم ولی از عاشق شدن هم میترسم 

منم بچه دوست دارم اما یه روز نوزاد سیلیکونی میخرم بزرگش میکنم😂😂شوخی کردم شاید اگه عمره کفاف داد و ...

منم این ایده رو دارم ولی از یه جهت دیگه ترسناکه اگه نتونم مادر خوبی براش باشم چی اگه نتونم واقعا ازته دلم دوسش داشته باشم چی حس عذاب وجدان داره 

منم این ایده رو دارم ولی از یه جهت دیگه ترسناکه اگه نتونم مادر خوبی براش باشم چی اگه نتونم واقعا ازت ...

خب میدونی یکی که بتونه با تنهاییش تا سن بالا ساخته باشه قطعا تبدیل به آدم مستقل و قوی میشه.به خاطر همین میتونه خیلی تکیه گاه خوبی باشه

اره عزیرم     دختر منم اینجوره   هر موقع میبنه      همین  حال   شماس   نگران   نباش

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم