2777
2789
عنوان

مسافرتیم ولی حال روحیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 51 پست
عزیزم میدونم چی میگی ولی وقتی دل بگیره به این راحتیا نیست میخام بگردم بغض نمیزاره میرم بیرون بخندم ی ...

درکت میکنم عزیزم  ولی میگم ب خودت بیا . همیشه ک ادم نمیتونه بره مسافرت لذت ببر این چند روزه بخودت برس عکسای قشنگ بگیر بذار پروفایلت  خریدی برو اگه هوا خوبه قدم بزن بلاخره بفکر خودت باش بخدا اگه خودت بفکر نباشی هیچکس بفکرت نیس بخودت  رحم کن عزیزم . بلاخره این ده روزه هم میگذرع حالا اگه دلت تنگه برا عشقت یا چ میدونم مادر بزرگتو  اینا همین چند روزه رو تحمل کن بلاخره تموم میشع میری پیششون . ولی الانتو  لذت ببر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم عزیزم ولی میگم ب خودت بیا . همیشه ک ادم نمیتونه بره مسافرت لذت ببر این چند روزه بخودت بر ...

عزیزم شاید باور نکنی پادکست گوش میکنم ولی میخام برم بیرون بغض نمیزاره میخام خودمو بگیرم میزنه به معدم بالا میارم وگرنه از خدامه

حرف بدی نزدم من وقتی حالم گرفتس میدونم چمه مثلا ی اتفاق بدی افتاده،دلتنگ کسیم،با کسی بحثم شده و..... ...

درست  میگی 

والا برای منم پیش میاد ک یهو اینجوری بریزم ندونم چمه

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐