2777
2789

1. اینجا آدمای مذهبی و چادری و مسجدی خیلی زیادن.

در صورتیکه من تو جامعه خیلی کم زن چادری میبینم، یا کسانیکه اهل مسجد و هیئت باشن. حتی اینجا طلبه و شیخ هم ظاهرا هستن.

2. دخترای اینجا توقعشون در مورد ازدواج خیلی بالائه و تو جامعه کمتر این حالت هست.

مثلا میگن پسری که نه خونه داره و نه ماشین کلا کنسله، یا درامدش کم باشه. در صورتیکه تو جامعه میبینم اینجور پسرها ازدواج میکنن.

3. خیانت مردها خیلی زیاده. من فکر نمیکردم مردها اینقدر خیانت کنن. شاید علتش اینه که موضوع خیانت تو واقعیت مخفی نگه داشته میشه و تو مجازی راحتتر در موردش صحبت میشه.

4. زنها هیچوقت خودشون رو مقصر نمیدونن. خیلی راحت بی ادبی میکنن. در صورتیکه تو جامعه من خیلی کم میبینم زنی به این بی پروایی بی ادبی و توهین کنه. و فکر میکنم این بخاطر دو رویی زنهاست. زنها عادت کردن تو جمع خودشون رو خوب نشون بدن ولی تو خونه اون روی خودشون رو نشون بدن.

5. اعتقاد به حس ششم، دعا، طلسم و مسائل خرافی.

من فقط یک بار تو تاپیک حس ششم رفتم و دیدم چقدر مضحکه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درآمداشون میگن من باخودمون مقایسه میکنم انگار من مال چند دهه قبلم ،اکثرا خیلی زیاد میگن شایدم من کم توقع هستم و قانع که این درآمدا زیاده برام 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

اینجا ازدواج زن مطلقه که بچه هم داره با مرد مجرد مشکلی نداره وخانواده پسر اگه مخالفت کنن میشن ظالم وبی لیاقت ولی اگه یه مرد بیوه با بچه بره خواستگاری دختر مجرد حکم سنگسارش قطعیه ولی در واقعیت یه جور دیگست

درآمداشون میگن من باخودمون مقایسه میکنم انگار من مال چند دهه قبلم ،اکثرا خیلی زیاد میگن شایدم من کم ...

در مورد درامد بعضیا درست میگن. و برای من این یه انگیزه است تا درامدم رو بیشتر کنم. این برای من خوب بود.

وگزینه سه یعنی خیانت مردها بیشتر از اونی هست که فکرشو بکنید ولی در واقعیت هیچ زنی به زن دیگه نمیگه چون شوهرت خیانتکاره طلاق بگیر میکن بشین زندگیتو بکن وبیشتر زنها یا از خیانت مردشون خبر ندارن یا خودشون رو میزنن به علی چپ چون چاره ای ندارن وموضوع خیانت واسه مردها بین خودشون جنبه شوخی وشیطنت داره اصلا هم ربطی به دوست داشتن زن وزندگیشون نداره محض سرگرمیه