2777
2789

کسی که به یک موجود بی گناه و بدون درک آسیب برسونه یا هرچیز دیگه

به شما و بچه هاتون هم رحم نمیکنه

هرجا از این جانور ها دیدین فرار کنید

خدا لعنت کنه هرکس که ضعیف و بی دفاع رو ازار میده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آزار نداشته باشه آرهولی اگه واقعا اذیت کنه اشکال نداره

ممنونم مثلا موش تو خونه رو اگ نکشی که وسایلا رو میجوعه

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
یا مثلا جونوارای موضی مثل موش؟؟؟

اگه به صورت آفت باشند یا مثلا وارد خونه شدند و آسیب می رسونند، باید راه حلی پیدا کرد، ولی در هر صورت نباید زجر کش بشن و باید سریع از بین برد.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
جدا از این موش های معمولی که دامپزشک‌ تاییدشون نکرده باشه یا آزمایشگاهی نباشن باعث‌ بیماری و آلودگی ...

درسته🌹

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
اگه به صورت آفت باشند یا مثلا وارد خونه شدند و آسیب می رسونند، باید راه حلی پیدا کرد، ولی در هر صورت ...

👌🌹

یا مثلا جونوارای موضی مثل موش؟؟؟

البته باید سعی کنی که بدوت کمترین درد اون حیوان موذی رو بکشی(مثل موش و..)

خیلیا هستن جانوران موذی رو هم زجرکش میکنن

مثلا عنکبوتو یه بار میزنن میبینن هنوز زندس

همونجور ولش میکنن در حالی که باید زودتر خلاصش کنن

اگه این کارو نکنن با حیوان آزار هیچ فرقی ندارن

درمورد مورچه هم اگه خودت ندونی و از قصد نباشه که اشکالی نداره

بهترین راه اینه که سعی کنی کاری کنی که این موجودات نیان تا مجبور هم نباشی بکشیشون

البته باید سعی کنی که بدوت کمترین درد اون حیوان موذی رو بکشی(مثل موش و..)خیلیا هستن جانوران موذی رو ...

از حالا بیشتر حواسم هست، چ خوبه درمورد این چیزا صحبت بشه