2777
2789
عنوان

خوشبحال شما خوابگاهی ها

115 بازدید | 20 پست

واقعا خوشبحالتون از شهر کوچیک رفتین بیرون طعم زندگی آزاد رو چشیدین من یه هفته سلام دارم داداش و بابامو التماس میکنم منو برسونن کارهامو انجام بدم چندتا کار اداری و غیر اداری دلرم اصلا به فکر من نیستن نه میزران جاهای دور خودم برم نه میرسونن منو واقعا خوشبحالتون قدر بدونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خونه شما خیلی خوبه ولی من ندیدم هیچ خوابگاهی ناراضی باشه همش میان از خوشی هاشون برا من میگن

من خونه مشکل خاصی ندارم دعوا ک تو همه خونه ها گاهی پیش میاد 

اونجا باید غذا درست کنم

وقتی پریودی درد داری تا ۶کلاس بودی

سرت درد میکنه یکی نیست اب دستت بده تازه ممکنه بچها خیلی سرو صدا کنن 

من با این حالم ی بار اشپزخونه تمیز کردم کفشو چون سه تا اتاق داریم و این سه تا اتاق ی اشپزخونه دارن و نوبتیه کارا

بچها خیلی کثیف کاری میکنن 

در حدی ک من رو شلنگ دسشویی مدفوع دیدم

بعد از یک ظهر ک غذا خوردم دانشگاه چیزی نتونستم بخورم تا فرداش

خونه ی جارو نکشیدم تا حالا … اونجا شبیه کوزت میشم

باید جلوشون بایستیماهم برا آزادی هامون تاوان دادیمدعوا کردیم،سکوت نکردیم

آخه تو شهر خودت تا یه جایی میتونی دعوا کنی ولی شماها جای دیکه هستید بخوان هم نمیتونن محدودتون کنن

من خونه مشکل خاصی ندارم دعوا ک تو همه خونه ها گاهی پیش میاد اونجا باید غذا درست کنموقتی پریودی درد د ...

وای حالم بهم خورد من آدم بشدت بهداشتی و درونگرایی هستم پس اصلا با من سازگار نیست خوابگاه😂 ولی قبول کن خوبی هاشم زیاده 

وای حالم بهم خورد من آدم بشدت بهداشتی و درونگرایی هستم پس اصلا با من سازگار نیست خوابگاه😂 ولی قبول ...

خوبی برای من نداشته شاید یکم تونستم مستقل شم چون خیلی سخته تنهایی تو شهر دیگه تصادف کردیم بعد مجبور شدیم بریم کلانتری با رفیقم بودیم من تا حالا نرفته بودم 😂با امبولانس رفتیم رفیقم دماغش همه خون بود 

حتی دوست صمیمی ندارم من خیلی برونگرام ولی هم خوابگاهیام زیاد پایه نیستن ک بریم بیرون باهم اشپزی کنیم فیلم ببینیم و اینا یا با دوستای هم رشته ای خودشون میرفتن و من تنها بودم

ولی خب ترم اول ک ی خوابگاه دیگه بودیم خیلی بهتر بود

اونجا دوتاشون پایه بودن میرفتیم بیرون و فلان

یکی درونگرا بود نمیومد باهامون اشپزی اینامون باهم بود غذاخوردنمون همه چی

کلا به ادماش و شرایط اون خوابگاه بستگی داره