2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته 😔💔

241 بازدید | 34 پست

شیش ماه تمام طول کشید تا دلشکستگیم و ناراحتیم تسکین پیدا کنه .... 

که بازم دوهفته پیش دلم شکست .... 

به نظرتون اونی که دلمو شکسته و خوردم کرده کارماشو پس میده ؟ من سپردم به خدا 

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

صد درصد ولی عزیزم اینجوری خودتو اذیت میکنی بسپار به خدا نفرینش کن ولی بعدش رها کن و بهش فک نکن و زندگیتو قشنگ تر کن منم دلم شکسته از کسی ک قلبمو بهش کادو داده بودم ولی سپردم به بالا سری و دیگ بهش فک نمیکنم 

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد درصد ولی عزیزم اینجوری خودتو اذیت میکنی بسپار به خدا نفرینش کن ولی بعدش رها کن و بهش فک نکن و زند ...

چه دیر و چ زود ادما کارمای بدیشونو پس میدن دنیا دار مکافاته

صد درصد ولی عزیزم اینجوری خودتو اذیت میکنی بسپار به خدا نفرینش کن ولی بعدش رها کن و بهش فک نکن و زند ...

سخته واقعا از ته دلم گریه کردم واقعااااا زار زدم 

یکی هم دله منو ۹سال پیش شکست... روز عاشورا دیدمش چنان پشیمونی تو چشماش بود که خدا میدونه..... من به امام رضا گفتم دلم شکسته و مطمعنم دلش میشکنه..... 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

واسه چی شکست

واسه اینکه حرفهایی بهم زد که توقع نداشتم ازش اونم بعد ۴ سال رفاقت واقعا گریه کردم 😔

یکی هم دله منو ۹سال پیش شکست... روز عاشورا دیدمش چنان پشیمونی تو چشماش بود که خدا میدونه..... من به ...

منم هم به امام رضا گفتم هم امام حسین واقعا هم گریه کردم قلبم اتیشه میسوزه اصلا تیکه هاس خورد شده پودر شده 😔

سخته واقعا از ته دلم گریه کردم واقعااااا زار زدم

من میفهمم منم شش سال با ی نفر بودم خیلی دوسش داشتم خیلی ولی اللن هشت ماهه همه چی بینمون تموم شده خدا شاهده تا ده روز پیش مث تو بودم خابشو میدیدم حیلی حالم  بد بود ولی الان دیگ ن بهش فک میکنم ن چیزس تو خیابون ام دیدمش اصلا اعتنا نکردم خودمو مقایسه کزدم یا دفعه قبلی گ دیدمش وقتی دیدمش زار زدم کلی گریه کزدم ولی این بار ک دیدمش خودم بهش اعتنا نزاشتم حالا من نمیدونم کی دل شمازو شکونده ولی ی روزی میای سر حرف منو و حالت بهبود پیدا میکنه  مطمئن باش ولی مطمئن باش هر ادمی گ دل شکونده تاوان سختی پس میده با دونه دونه ی اشکای تو اون داره تاوان پس میده لحظه ب لحظه ای ک تو اشک میریزی اونم همراه تو تاوان میده