کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
نه اصلا من منظورم این بود پیج بره بالا با حجاب وگرنه من دنبال جلب توجه نیستم تو دنیای واقعی
واسه بالا رفتن پیج اینستا کلی زحمت و هزینه لازمه ، من خودم از صبا اکبری و سبک کارش خوشم میومد ، الان بالای یک میلیون فالوور داره ، مسخره بازی هم در نمیاره
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
دابسمش خودش جلب توجه جنسی داره. آهنگ هم خودش به نوعی مکروهه
شایدم حق با شما باشه 👌 دابسمش معمولا با ناز و عشوه همراهه
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
نویسنده و گوینده ست ، شعر های قشنگی میخونه ، مثلا تو گوگل سرچ کن : شعر نسل خاص هشتاد از صبا اکبری