2777
2789

بارها شده که یکی رو دیدم تو ذهنم گفتم وای چقدر خوبه

وای چقدر مهربون

وای قطعا ادم خوبیه

ولی بعدش یه اتفاقی میوفتاد که قشنگ ذاتش برام شناخته میشد

چرا اخه همیشه باید تو ذوقم بخوره 😐

سلام

چون در آدم ها چیزی که هستند رو نمیبینین. چیزی که دوست دارین باشند رو میبینین. طبیعتا وقتی با چیزی که هستند رو به رو میشین و میبینین با تصورات تون متفاوته، میخوره تو ذوقتون.

راهکار؟

دست از خیال پردازی و تصور راجع به آدم ها بردارین

کاربر آقا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خود واقعیشونو طول میکشه نشون بدن یکی 2ساعت یکی 2سال

بدونی گل بی خار خداست 

اونو فقط بپرستی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

سلامچون در آدم ها چیزی که هستند رو نمیبینین. چیزی که دوست دارین باشند رو میبینین. طبیعتا وقتی با چیز ...

سلام

ممنون از توضیحتون

اخه متاسفانه اون روی منفیشونو نمیبینم🥲

بله درسته کاملا

ادم شناس نیستی ظاهر و ظاهر سازی ادما گولت میزنه ذات و واقعیتشونو تشخیص نمیدی احتمالا با زبونبازی خام ...

دقیقا سریعا با زبون خام میشم باز حالا جدیدنا دیگه کمتر باور میکنم سعی میکنم بیشتر وقت بذارم رو شخصیت ادما👩🏻‍🦽

چون خود واقعیشونو طول میکشه نشون بدن یکی 2ساعت یکی 2سالبدونی گل بی خار خداست اونو فقط بپرستی

دقیقا ادما طی زمان شناخته میشن

و این که من یکی از بهترین دوستای همیشگی ام خداست🦦

روی منفی وجود نداره. شما در تصوراتتون چیزی از منفی هاش نیست. این سری منفی های آدم ها رو هم تصور کنین

دقیقا دارم سعی میکنم همه چیو از همه جانب بسنجم و زود فلانی خوبه

دقیقا ادما طی زمان شناخته میشنو این که من یکی از بهترین دوستای همیشگی ام خداست🦦

خدا همیشه بهم نشون داد که فقط میتونی به خودش تکیه کنی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد