2777
2789
عنوان

چقددددد بابا ها گناه دارن من خیلی دلم واسه بابام میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی منم همینطور خیلی دلم براش میسوزه ...بابام راننده س شب و روز تو جاده بمیرم براش

بابای منم شبو روز کار میکنه😢خیلیییی گناه دارن الان اشکم داره میریزه راجبش حرف میزنم

تو چقد منی..پدر من نصف زندگی‌شو به اشتباه گذروند میتونست توی وضعیت خیلی بهتری باشه بعضی وقتا خیلی از ...

دقیقااا اشتباهات زیاد داشتن..وگرنه الان خیلی بهتر میشد

بابای منم شبو روز کار میکنه😢خیلیییی گناه دارن الان اشکم داره میریزه راجبش حرف میزنم

فکر کردی الکی تو کتابا بهمون یاد دادن

بابا آب داد

بابا نان داد

الان باید بنویسن بابا جان داد تا نان داد

دقیقااا اشتباهات زیاد داشتن..وگرنه الان خیلی بهتر میشد

پدر منم شغلشون آزاده

همش چسبید به همین کار

به فکر آیندش اصلا نبود یه کاری‌ دیگه کنه حداقل

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

فکر کردی الکی تو کتابا بهمون یاد دادن بابا آب دادبابا نان دادالان باید بنویسن بابا جان داد تا نان دا ...

دقیقا💔💔💔چرا واقعا نمیتونن مثل بقیه راحت زندگی کنن

ازش تشکر کن که بدونه بیادشی

خودش میدونه چقددد به یادشم

چقدر همیشه به فکرشم

حس میکنم کلمات نمیتونن بیان کنن اینهمه تشکر دلیم بهشو چون با اینکه نرماله وضعمون با اینکه من بعضز وقتا شاید خوب نبودم ولی بهترین فرشتع ی رو زمینه برام هیچوقت نذاشت چیزی ب دلم بمونه

بابای منم شغلش ازاد خیلیم ب فکر بود منتهی یکم عجول

عزیزم سایه‌شون مستدام

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

دقیقا💔💔💔چرا واقعا نمیتونن مثل بقیه راحت زندگی کنن

هیچ وقت چیزی راحت به دست نمیاد مگر اینکه پدر پولداری داشته باشی یا پدر ملت دربیاری یا پدرت دربیاد تا به همه چی برسی