2777
2789
عنوان

چقددددد بابا ها گناه دارن من خیلی دلم واسه بابام میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 36 پست
وایییی چقد بدددنقشه چی مثلا میکشه

چند روز پیش که میخواست پسرشو ببره تیمارستان با پلیس اومد دم درمون و کلی ماجرا..پسرشم دیوونه ست ولی منشاش خودشه و زجرایی که بچگی بهش داده.... فکر کن این بشر میرفت تیمارستان بعد چند ماه برمیگشت با کینه

بعد اون روز از خونه رفته و هی به این و اون‌میگه میخوام خونه رو بفروشم... 

خیلی زندگیمون به مو بنده.... شهرمونم کوچیک آبرومونو بردن😑💔

پدرِخوب نعمته

خودش میدونه چقددد به یادشمچقدر همیشه به فکرشمحس میکنم کلمات نمیتونن بیان کنن اینهمه تشکر دلیم بهشو چ ...

باشه 

مردها تشکر کنی حتی واسه کوچیکترین کار 

کلی انرژی میگیرن 

حتما بهش بگو بابا بهت افتخار میکنم

آرزومه که بغلم کنی خودت....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت چیزی راحت به دست نمیاد مگر اینکه پدر پولداری داشته باشی یا پدر ملت دربیاری یا پدرت دربیاد تا ...

اره دیگه دقیقااا..حتی با تلاش زیادم اونجور نمیشه ک میخای 

چند روز پیش که میخواست پسرشو ببره تیمارستان با پلیس اومد دم درمون و کلی ماجرا..پسرشم دیوونه ست ولی م ...

خیلی سخته عزیزم امیدوارم واقعااا درست شه تموم مشکلاتتون🥺

وضعمون اونجور نیس ک حتما نیاز باشه کار کنم ولی انقد دلم میسوزه واسه مهربوانیاش و زحمتای خیلی زیادش د ...

خدا رو شکر بابت اینکه مشکل مالی ندارید بابت اینکه بالای مهربونم بالای سرتونه بابت همه خوشبختیاتون

خدا سایشون رو بالا سرتون نگه داره و هنر مهربونم و قدر شناسی مثل شما رو حفظ کنه 

😘😘😘

چه قدر انرژی می گیریم ما مامان بابا ها به خاطر وجود شما

تنتون سلامت 😘