2777
2789

رفتم خرید بعد مدت‌ها دو تا مانتو خریدم و اینکه الانم تو ماشینیم منتظر سفارش غذامون آماده بشه و بریم یه جایی بخوریم و بریم خونه

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی، اما شاید یک نفر بعد از کتاب اول واقعا دق کرد ونتونست کتاب دوم را بخونه ،خخخخخ

🤣🤣🤣🤣

واقعا دارم زیاده روی می کنم یکم😅😅😅

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

اره والا، اینقدر که من را هم مجبور کردی قصه بگم وشیطان قصه تو را بکشم.خخخخ

باید برم خودم واسه جشن عروسی آماده کنم ببخشید اینجا کسی واسه شخصیت اصلی دختر سرخاب نداره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

سرخاب می خواهی چکار؟

تو افسانه های فانتزی رسم هست که عروس به لب هاش سرخاب بزنه واسه دخترم توی این داستان می خوام آخر که عروسی رو می کنن پس سرخاب نیاز داره🤣🤣

اون سرخاب را به لپ هاشون میزنن، ماتیک بخر برای لباش

راست میگی 

من برم فردا ماتیک بخرم و بر می گردم😶😶😶