2777
2789
عنوان

بچه ها جون حلوا پختم خوشرنگه یه کم شبیه سمنو شده 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان گلی.. حال دلت خوب باشه الهی...🩷 چرا پر فایل قشنگت نیست چی شده 😢

سلام فرشته مهربون قلبم. 

دورت بگردم عزیزمی جمعه و دلتنگیاش  دیگه... 

چیزی نیست دورت بگردم عزیز قلبم.. 

خیلی ممنون از اینکه  حواست هست عزیزترینم.. ماه قنگم 😘😘😘فدای دلت بشم عزیز منی فرشته قلبمی 💖💖💖🎀🎀❤🌹🍃🍃🍃🍃🍃بمونی برام ماه دلم🍃🍃💞😘😘😘😘

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

سلام فرشته مهربون قلبم. دورت بگردم عزیزمی جمعه و دلتنگیاش دیگه... چیزی نیست دورت بگردم عزیز قلبم.. ...

تو خودت فرشته ای دوست داشتنی من.. مامان گلی فرشتهههه نبینم دلتنگیتووو.. دورت بگردمم نور چشممی ⭐️⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

سلام فرشته مهربون قلبم. دورت بگردم عزیزمی جمعه و دلتنگیاش دیگه... چیزی نیست دورت بگردم عزیز قلبم.. ...

چی شدی گلی؟ اگه اذیتت میکنن اصلا کسی رو نام نبر تو تاپیکت.. قربونت انقدر خودتو اذیت نکن 😘 شاید حال نداشته باشی جواب بدی ولی بدون همیشه برام عزیزی دوست ندارم ناراحتتیتو ببینم.. 

چی شدی گلی؟ اگه اذیتت میکنن اصلا کسی رو نام نبر تو تاپیکت.. قربونت انقدر خودتو اذیت نکن 😘 شاید حال ...

چی بگم عزیز گلی. 

مهم نیست اینم سر همه حال بدیام... 😥ادم وقتی حالش بده انگار یسریا  خاکسترشو زیر و رو میکنن. 

مهم نیست برام.. 

ممنون از انرژی خوبت 

فدای سرت عزیزمی😥

چی بگم عزیز گلی. مهم نیست اینم سر همه حال بدیام... 😥ادم وقتی حالش بده انگار یسریا خاکسترشو زیر و ر ...

دورت بگردمم یعنی همین کسایی که صمیمی هستی اذیتت میکنن..؟ ولشون کن به هر کسی اندازه ی لیاقتش محبت کن.. نبینم اشکهاتو قربونت بشم تو دلت بزرگه 🩷🩷🩷😘😘😘

دورت بگردمم یعنی همین کسایی که صمیمی هستی اذیتت میکنن..؟ ولشون کن به هر کسی اندازه ی لیاقتش محبت کن. ...

نه قربونت برم برو تاپیک  افسردگی منو ببین..

همون ک زدم به افسردگیم پایان دادم 

ببین امروز چیا بهم گفتن

دیروز انقد گریه کردم ک چشمام درد گرفته امروز 

صبم تا گوشیمو روشن کردم مثلا از این حال در بیام..با این پیاما  رو دیدم سعی  کردم  بگذرم و باخنده رفعش کنم.. ولی انگار باید با زبون خودشون حرف زد 😥

نه قربونت برم برو تاپیک افسردگی منو ببین..همون ک زدم به افسردگیم پایان دادم ببین امروز چیا بهم گفتن ...

آره خوندم گلم خیلی ناراحت شدم از این حجم از بی فرهنگی ادما.. یه چیزی بگم گلم آره درست میگی با هر آدمی مثل خودش رفتار کن.. وقتی احترامت رو نگه نمیدارن دیگه جوابشونو نده هیچ نیازی نیست تو خودتو توضیح بدی یا بپرسی چرا ازت ناراحته..تو فرشته ای اینو کسی درک میکنه که از جنس خودت باشه..اونا قلبشون سیاهه.. اینجور مواقع تاپیکت رو قفل کن و اصلا جواب نده که اذیت نشی.. ببخشید من خواهرانه گفتم ناراحت نشی.. چون واقعا برام عزیزی.. 

[UOTE=393551371]آره خوندم گلم خیلی ناراحت شدم از این حجم از بی فرهنگی ادما.. یه چیزی بگم گلم آره درست میگی با هر آدم ...[/QUOTE]

از اومدنشون ناراحت نشدم...  از اینکه جای دیگه ازم  بد میگن دلخور شدمم 

ن دیگه ساکت شدن نه.. بیان تاپیکامم. میرم تاپیکاشون

نه قربونت برم برو تاپیک افسردگی منو ببین..همون ک زدم به افسردگیم پایان دادم ببین امروز چیا بهم گفتن ...

چقدر سختی کشیدی تو زندگیت قربون قلب بزرگت بشم.. تاپیکت رو بعد یکی دو روز قفل کن کسی بخواد باید همون موقع جواب بده.. 

[UOTE=393551371]آره خوندم گلم خیلی ناراحت شدم از این حجم از بی فرهنگی ادما.. یه چیزی بگم گلم آره درس ...

واگذار کن بخدا.. اونا شخصیت کوچیک خودشون نشون میدن.. از دل ادما خبر ندارن همه چی براشون شوخیه

چقدر سختی کشیدی تو زندگیت قربون قلب بزرگت بشم.. تاپیکت رو بعد یکی دو روز قفل کن کسی بخواد باید همون ...

همون دیگه اخر شب قفل میکنم

من یه جا یه عکسو اشتباه گداشتم گفتم بچمه تا اومدم پاکش کنم دیگ وقتش رفته بود.. همونو کردن بهونه میکن این مرده و زننماس.. ادم چقد باید جنسش خراب باشع اخه اینجور ادما رو بشکونه