مهربانو_مرضیه مدیر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1220 عنوان بچه ها جون حلوا پختم خوشرنگه یه کم شبیه سمنو شده 😅 | مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 74 پست شبیه سمنو و شیرین و خوب بود خوشمزه بود..☺️ بردم مزار به نیت بابام و همه ی رفتگان روحشون شاد 💚💚💚🙏🙏 1404/06/06 | 21:08 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4243 واگذار کن بخدا.. اونا شخصیت کوچیک خودشون نشون میدن.. از دل ادما خبر ندارن همه چی براشون شوخیه عزیزمنی.. اخه خدا ک خودش میبینه.. همون اشکی ک اون. لحظه از چشم ادم در میاد بسشونه.. 😘😘 گاهی سکوت من میشکند تو. را 😐
مهربانو_مرضیه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1220 همون دیگه اخر شب قفل میکنممن یه جا یه عکسو اشتباه گداشتم گفتم بچمه تا اومدم پاکش کنم دیگ وقتش رفته ب ... آره ذات بد بده دیگه کاری نمیشه کرد.. تو به دل نگیر اینجا دنیای مجازیه خیلی ادماش واقعا کوچیکن همون جور که ادمای خوب داره بدم زیادن..اصلا برات مهم نباشه دورت بگردمم.. مهم دوستای خودت هستن که میدونن چقدر گلی 🌺 🌺 🌺 ⭐️ ⭐️⭐️
مهربانو_مرضیه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1220 عزیزمنی.. اخه خدا ک خودش میبینه.. همون اشکی ک اون. لحظه از چشم ادم در میاد بسشونه.. 😘😘 واقعااا همین اشکی که به چشمات آوردن خدا جوابشونو بده.. قربون اشکات بشم ❤️
مهربانو_مرضیه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1220 عزیزمنی.. اخه خدا ک خودش میبینه.. همون اشکی ک اون. لحظه از چشم ادم در میاد بسشونه.. 😘😘 مامان گلی یه پروفایل خوشگل بذار دیگه به خاطر من که دخترتم 😁😘
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4243 مامان گلی یه پروفایل خوشگل بذار دیگه به خاطر من که دخترتم 😁😘 عزیز دلمی قربونت بشم .چشم قربونت بشم عزیز دلمی فرشته مهربونم بهترینشو گذاشتم گاهی سکوت من میشکند تو. را 😐
مهربانو_مرضیه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1220 عزیز دلمی قربونت بشم .چشم قربونت بشم عزیز دلمی فرشته مهربونم بهترینشو گذاشتم ای جااانم چقدرررر خوشگلهههه مرسییی.. ام داره هم برا مامان گلی هم من که مرضیه ام 😘 ❤️ 😁 شاد باشی همیشه فرشته ی قشنگممم ❤️
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4243 ای جااانم چقدرررر خوشگلهههه مرسییی.. ام داره هم برا مامان گلی هم من که مرضیه ام 😘 ❤️ 😁 شاد باشی هم ... فدای تو بشم فرشته قشنگ قلبم.. انقد ماهی که دلم نمیخواد ی کوچولو ناراحتیتو ببینم فدات بشم. خیلی ممنونم از بودنت و خوبیات دورت بگردم. خیلی مراقب خوبیات باش عزیز دلم😘😘😘 گاهی سکوت من میشکند تو. را 😐
مهربانو_مرضیه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1220 فدای تو بشم فرشته قشنگ قلبم.. انقد ماهی که دلم نمیخواد ی کوچولو ناراحتیتو ببینم فدات بشم. خیلی ممنون ... دورت بگردمم انقدر مهربونی..خدانکنه.. مرسی که هستی بهترینمم دلیل روشنایی زندگیمی 🤗 🤗 🤗تو هم مراقب قلب قشنگت باشی که جای خدا و فرشته هاست ❤️❤️😘🤗
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4243 دورت بگردمم انقدر مهربونی..خدانکنه.. مرسی که هستی بهترینمم دلیل روشنایی زندگیمی 🤗 🤗 🤗تو هم مراقب ... ذوق میکنم میبینمت عزیز مامان گلیالهی دورت بگردم عزیز دلمی😘😘فدات بشم فرشته قلب من. چشم حتما مراقب فرشته های قلبم هستم... ک گلشون خود خودتی عزیز دلم😘😘😘مهربانو فرشته مهربونی قلبمی😍😘😘😘 گاهی سکوت من میشکند تو. را 😐
مهربانو_مرضیه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1220 ذوق میکنم میبینمت عزیز مامان گلیالهی دورت بگردم عزیز دلمی😘😘فدات بشم فرشته قلب من. چشم حتما مراقب ف ... من دورت بگردم مامان گلی فرشتهههه ی من.. تو عزیز جونمی 🥰🥰🩷❤️😘😘😘🤗🤗
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4243 من دورت بگردم مامان گلی فرشتهههه ی من.. تو عزیز جونمی 🥰🥰🩷❤️😘😘😘🤗🤗 فدات بشم عزیز قلبم.. تو ام نفس منی. جون منی. زندگیمی😘😘😘😘❤❤ گاهی سکوت من میشکند تو. را 😐
مهربانو_مرضیه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1220 فدات بشم عزیز قلبم.. تو ام نفس منی. جون منی. زندگیمی😘😘😘😘❤❤ قربوونت بشممم مامان گلی فرشتهههه قلبمییی ❤️ ❤️ ❤️ ⭐️ 🌝 🌝
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4243 قربوونت بشممم مامان گلی فرشتهههه قلبمییی ❤️ ❤️ ❤️ ⭐️ 🌝 🌝 ❤❤❤😘😘😘خدا نکنه نفسم 💕💕💖💖 گاهی سکوت من میشکند تو. را 😐
مهربانو_مرضیه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1220 ❤❤❤😘😘😘خدا نکنه نفسم 💕💕💖💖 نورچشممی عزیزمییی ❤️ 🥰 🥰 😘 😘 😘 ⭐️ ⭐️⭐️
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4243 نورچشممی عزیزمییی ❤️ 🥰 🥰 😘 😘 😘 ⭐️ ⭐️⭐️ فدای تو بشم عزیز دلم 😍💞💕💞💞💞❤❤ گاهی سکوت من میشکند تو. را 😐