2777
2789

دوستان یه خواستگاری دارم ۶ سال از من کوچکتره ۳۲ سالشه خییلی سمجه هر چی بهانه میارم بلکه بی خیال شه گوش نمیده ، هر چی میگم من کوچکتر خوشم نمیاد میگه مهم نیست برای من عین چسب میمونه چرا این مدلیه آخه 😢 کاش اونی که باب میلمون بود اینجوری می‌کرد هععی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خودتون ۳۸ درسته؟تو ازدواج بالای ۳۰ مسئله سن اهمیت ندارهاگه آدم خوبیه ازدواج کنحالا بقیه خیلی خو ...

آره، اخه بدم میاد کوچیکتر خونه ام نداره فقط حقوق کارمندیه خیلی سخته اینطوری 

ب هیچ عنوان قبول نکن ک ی سال نگذشته بالابری میگه جای مادرمی پایین بیای میگه جای مادرمی ب هیچ وجه من الوجوه قبول نکنی ..همینجا ی سال بزرگتر بود بهش میگفته مامان تو فک کن ۶ ساااااال

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

ب هیچ عنوان قبول نکن ک ی سال نگذشته بالابری میگه جای مادرمی پایین بیای میگه جای مادرمی ب هیچ وجه من ...

جددیییی 🫢🫢 انقد التماس میکنه میگه قول میدم هیچ وقت اسمی از سن نیازم، گفت اصلا میریم محضر امضا میدم همه مدله

یعنی خودتون ۳۸ درسته؟تو ازدواج بالای ۳۰ مسئله سن اهمیت ندارهاگه آدم خوبیه ازدواج کنحالا بقیه خیلی خو ...

چرا اهمیت نداره اتفاقا بدتر میشه اینطوری ..زن فوری بالای ۴۰ میره خیلی زود شکسته میشه ی بچه هم بیاره کلا بهم میریزه مرد تازه جوون میشه هزار حرف ومشکل بوجود میاد 

چرا اهمیت نداره اتفاقا بدتر میشه اینطوری ..زن فوری بالای ۴۰ میره خیلی زود شکسته میشه ی بچه هم بیاره ...

از خودم نگفتم

از نظر روانشناسی گفتم

حالا استارتر مختاره تصمیم بگیره

جددیییی 🫢🫢 انقد التماس میکنه میگه قول میدم هیچ وقت اسمی از سن نیازم، گفت اصلا میریم محضر امضا میدم ...

اصلا باور نکن ...اینقدر از این قولا دادن ک 

بابا خیلی بچه پروعه هر چی میگم میگه درستش میکنم چی بگم مثلا

وضع مالیش چطوره ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه