2777
2789
عنوان

آبروم بدجور درخطره بیاین توروقران

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 22 پست
بخاطر فیلمه که فامیلتون گرفته نگرانی؟

اره خونه مادر بزرگم بودیم اومدن همشون مطمعنم اومدن یکاری کنن مامانم‌گفت پاشو سریع بریم ک اینا اومدن دنبال دعوا رو بگیرن میترسم نشون خاله هام بده

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
یادمه شما رو مگه دیت نبود از چی بترسی مگه کاری کردی تو دیت؟

ن عزیزم ت خیابونه ولی همینم واسه فامیلای من خیلی بده

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو پیج رضا ناجی تنها راه نجاتته حتا اگر اونم نشد شماره دعانویس بهت میدم اصلا طرف نابود کنه برات

پیجشو پیدا نمیکنم میشه بهم بدی

نه عزیزم دعا نویس نمیخوام من میترسم از این چیزا اگ میشه پیج رضا ناجی رو بم بده🥺

پیچش rezaahoprq

حتما پیگیر باش حتما حتما 

زودتر از هر دقیقه برو ولی من احساس میکنم سحر و سنگینی افتاده روت بعد از این موضوع حتما پیگیر باش 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

ن عزیزم ت خیابونه ولی همینم واسه فامیلای من خیلی بده

ای بابا بیخیتل ترستونو نشون بدین دیگه تموم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
درخواست میدم قبول کن که راهکار بهت بدم

عزیزم قرار شد شکایت کنم ازشون