2777
2789
عنوان

چهارده سکه خیلی کمه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق و حقوق هارو میده با ۱۴ سکه

درست ثبت کناااا. از یه وکیل یواشکی بپرس.

اگه حق و حقوق رو میده اوکیه.

پولداره؟؟؟ تنصیف اموال رو هم بگیری دیگه تمومه

تو زندگیت واسه خودت جمع کن تا لنگ ۱۴ تا سکه نباشی.

اونم سالی یکی میدن به آدم

سکه که ضامن خوشبختی نیست اگه زندگی با تفاهم وعشق باشه این چیزا لازم نیست ما فامیل داریم سال 85 14 سکه مهریه داشت الان آنقدر خوشبخته هیچوقت به طلاق فکر نکردن که بخوان مهریه بگیرن 

۱۴ سکه!؟

ایرادی نداره 

حق داره 

شاید ترسیده شما بذاری اجرا

بگو قبوله ولی به شرط

تعداد سکه خیلی پایینه

باید حقوق شروط ضمن عقدم رو رسمی بهم بدی!

بیای دفتر خونه امضا بزنی

حق طلاق

حق سفر

حق کار

حق تحصیل

حق حضانت و.....

🔴 اگر فرار نکرد بدون ادمیه ک میخواد بشینه پای زندگی

اگر قبول نکرد

بدون کاسه زیر نیم کاسشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اشتباه نکن سکه کمتر از ۱۰۰ تا نزنید دخترا بخدا شما از فردای زندگیتون خبر ندارید به هیچ مردی اعتماد ن ...

اصلا هزار تا باشه میتونن بدن؟ 

کدوم پسر درحالت معمولی داره همین 14تا سکه رو داره یه جا بده 1400میشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یک چیزیو خواهرانه بگم چون تجربه داشتم باشرایط قانونی الان که مهریه زندان نداره خدای نکرده توبخای جداشدی اصلادستت جایی بندنیست حتی پرداخت نکنه نمیتونی بگیری ازش و نمیفرستنش زندان ۱۴تا باقیمت سکه الان خوبه ولی میتونی شروطی مث حق طلاق حق حضانت و تحصیل و خروج ازکشور....بخای بعلاوه اینکه اگ مالی داره یک مقدارشو بنامت کنه اینطوری بهتره چون مهریه درصورتی میتونی بگیری که مالی داشته باشه که توقیف شه پس دلتو ب اسم این صدتاسکه هزارتاسکه خوش نکن