2777
2789
عنوان

چهارده سکه خیلی کمه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 31 پست
اصلا هزار تا باشه میتونن بدن؟ کدوم پسر درحالت معمولی داره همین 14تا سکه رو داره یه جا بده 1400میشه

بازم همون یه دینیه به گردن مرد باهاش میشه حقوق دیگه رو مطالبه کرد حقوق زن حتی رو کاغد نمیشه گرفت،حضانت ولایت و... رو نمیدن اصلا موقع عقد

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
اصلا هزار تا باشه میتونن بدن؟ کدوم پسر درحالت معمولی داره همین 14تا سکه رو داره یه جا بده 1400میشه

چرا فقط نوک دماغتو میبینی 

مگه میخواد بگیرش مهریه فقط برای گرفتن نیست همین که زن بدونه مهریش بالا ارزش خودش میره بالا زد شوهرش مرد کل اموال شوهر میرسه به پدرو مادرش حتی بچه ام داشته باشن حق بچه میرسه به پدربزرگ و مادربزرگش تا ۱۸ سالگی اونا میتونن راحت بخورنش 

بعد حتی اگر هم ندش حداقل میبخشیش 

و این بهت بگم خیلی از این زندگی ها مردها بخاطر مهریه که زنشون طلاق نمیدن وگرنه هر دقیقه  دنبال یکی آن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.