2777
2789
عنوان

کاش برگردی یک بار دیگر روی شانه ات بوسه بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 24 پست

روحشون شاد چند سالش بود

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
خدا صبرت بده منم ۸ ماه پیش تجربه کردم داغ عزیز بدترین درد جهانه🖤

دلم انگار تکه تکه شده

هرچه تکه ها رو میچسبونم نمیشه اخر نبود ی تکه دلمو به درد میاره😭

خدارحمت کنه عزیز شمارو

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحشون شاد چند سالش بود

۷۰سالش بود

هم پدرم بود هم عموم بود هم همه ی فامیلم

بجز این عموم با هیچ کس رابطه ای نداشتیم😭

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

۷۰سالش بودهم پدرم بود هم عموم بود هم همه ی فامیلمبجز این عموم با هیچ کس رابطه ای نداشتیم😭

روحش شاد منم برادرم تازه از دست دارم  برادر جوان و قشنگم27سالش

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
دلم انگار تکه تکه شدههرچه تکه ها رو میچسبونم نمیشه اخر نبود ی تکه دلمو به درد میاره😭خدارحمت کنه عزی ...

با عمق وجودم درکت میکنم خیلی آشکار احساس میکنی قلب و روحت رو گم کردی 

میدونم خیلی خیلی سخته 

الان که دوران سوگواری هستی تا یه مدتی سعی کن از خودت مراقبت کنی و کم کم خودتو مشغول روزمرگی کنی و بعد از مدتی به کارای مورد علاقت خودت و اون مرحوم مشغول شی تا خوشحال شه

تو اگه ناآرام باشی انرژی منفی برای روح عزیزت میفرستی سعی کن آرامش داشته باشی قشنگم💚

روحش شاد منم برادرم تازه از دست دارم برادر جوان و قشنگم27سالش

خدا رحمتش کنه 

آرامش نصیب برادر عزیزتون باشه😭

با عمق وجودم درکت میکنم خیلی آشکار احساس میکنی قلب و روحت رو گم کردی میدونم خیلی خیلی سخته الان که د ...

خیلی ممنونم از حرفای قشنگت دوست خوبم🙏

مراقب خودت باش🤍

🫂