2777
2789

شماهایی که توی آپارتمان زندگی میکنید صدای صحبت کردن یا دعوا کردن واحد های کناری و بالایی یا پایینی رو میشنویید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چرا همش میگن زندگی آپارتمانی یعنی هرکاری کنی همسایه‌ت میفهمه

بستگی به نوع ساختش داره

آپارتمان داریم تا آپارتمان

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

خداروشکر سه طبقه هس خونمون هرطبقه یه واحده....صدا تو راه پله میاد خونه ها نه.....بغلمونمیه طرف کوچه هس یه طرفم یه خونه ی ویلایی یه خانم سالمنده صدایی ندارن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

پس چرا همش میگن زندگی آپارتمانی یعنی هرکاری کنی همسایه‌ت میفهمه

خونه خوب ساخته بشه صدایی نمیاد مثل خونه ی ما

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اره خونه قبلی صدا دعوای واحد پایین صدای آهنگ واحد بالا و صدا صحبت ها تلفنی و هیجانات طرفداری از تیم خاص در روزهای فوتبال رو از واحد بغلی میشنیدیم😂

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

اره جایی ک من بودم خیلی میومد

خیلی رو مخ بودن 

دو تا اتاق داشت خونهه ،یکیش کاملا صدای همسایه کناری میومد اون یکی هم همسایه این وری تو نشیمن هم صدای هردو اعصاب نذاشته بودن برام همش یه فیلمی چیزی میذاشتم صدای اینا نیاد