2777
2789
عنوان

کیا کالسکه دلیجان دارن؟

186 بازدید | 11 پست

سلام

اولین باره میخوام ازش استفاده کنم

بلد نیستم دسته اس رو بیارم رو به مادر

چطوریه؟

کسی بلده؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
رو دسته هاش دوتا چیز داره اونو فشار بده به داخل دسته آزاد میشه بعد بجرخون سمت خودت😁در این خد تونستم ...

مرسی این کار میکنم هم دسته هم سره کالسکه باهم جمع میشه.انگاری بخوای کالسکه رو جمع کنی .این مدلی میشه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی این کار میکنم هم دسته هم سره کالسکه باهم جمع میشه.انگاری بخوای کالسکه رو جمع کنی .این مدلی میشه

نه اون دو طرف دسته دوتا گردالویی داره که انگشت میره توش اونارو فشار بده دسته ازاد میشه

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

فشار نه اون دو تا گرد ككنارش رو بكش سمت بالا ازاد ميشهبعد برگردون سمت ديگه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

فشار نه اون دو تا گرد ككنارش رو بكش سمت بالا ازاد ميشهبعد برگردون سمت ديگه

الان این کارو کردم خداروشکر دسته برگشت سمت خودم ولی دسته ثابت نمیشه

...بالا پایین میره

موفق شدم مرسی😘

الان این کارو کردم خداروشکر دسته برگشت سمت خودم ولی دسته ثابت نمیشه ...بالا پایین میره

بايد بكشي بالا يه ضامن مانند مثل عمون طرف قبلي داره پشت اون باشه بعد اون انگشتيا رو ول كن محكم ميشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

موفق شدم مرسی😘

برا حالتاي مختلفم يه فنر زيرشه، اونا بايد بكشي سمت بالا تو هر سطحي ميخاي بزاري رو همون ضامن

شما راضی هستید از کالسکه دلیجان؟ من هنوز نخریدم ولی همکارم داره خیلی راضی بود یه مدل جدید هم اورده ...

آره خوبه

من ست کالسکه دلیجان گرفتم