2777
2789

سلام خدمت همه هم فرکانسی های عزیز

موضوع اینه که من و دوستم در مراسم عزاداری بودیم و در مورد موفقیت فرد از فایل او با هم  صحبت میکردیم

به من گفت که دوتا برادر با هم میخواستن به یه شغل برسن در صورتی که یکیشون تمام شرایط رو داشت و دیگری شرایطی داشته که

داخل ازمون آغازی هم باید رد میشده  بهم گفت که نمیدونه چطور کسی که باید رد میشده استخدام شده و برادر دیگه با اینکه باید استخدام میشده رد شده

من کمی به فکر فرو رفتم و یه حرف جالب بهش زدم که خودم هم نمیدونم از کجا اوردم خخخ گفتم که فردی که موفق شده پارتی داشته و به وای فای وصل بوده

منظورم هم از پارتی خدا بود و وای فای هم یجورایی اتصال به خدا

دوستدم کمی بعد گفت این وای فای رمز داره منم بهش گفتم درسته رمزش همون احساس خوب

و ازش پرسیدم کسی که استخدام شده آیا همیشه شاده و دوستم گفت اره و به دوستم هم گفتم که خود خدا گفته تنها یاد خدا آرامش بخش دلهاست

خوب من به این نتیجه رسیدم که خداوند مانند مودمی میمونه که در کل دنیا انتن میده و رمز اتصال بهش هم احساسات خوبن

از خدا میخوام که تمام مردم متصل بهش باشن

در پناه خدا شاد و پیروز باشید

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره