2777
2789
عنوان

تا حالا تصادف کردین واکنش همسرتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 29 پست
پولوس در رفت شاسی شکست باک بنزین قور رفت هیچی چی بگم پولم نداشتیم

دقیقا ماهم تو وضعیت مالی بدی بودیم 

احساس گناه نمیکردی؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
دقیقا ماهم تو وضعیت مالی بدی بودیم احساس گناه نمیکردی؟

ما قرض کردیم، نه چرا احساس گناه اتفاقه دیگه معمولا غصه خور نیستم، الانم باز صدا میده فک کنم بازم پولوسشه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکنش همسرت چی بود؟من یبار ماشین زدم تو جدول خیلی هزینه بر بود و بخاطرش ملی از پول ماشین کم شد موقع ...

هیچی نگفت حتی یک کلمه 

رفتارش تغییری نکرده اصلا ولی این که حتی یک کلمه نگفت عیب نداره یا اتفاقه میوفته یا هرچیزی مربوط به تصادف قلبمو درد میاره 

خودم حالم بده همه اش تو ذهنم ای کاش های زیادی میگذره دوروز کامل گریه میکردم و حالم بد بود و دید و هیچ واکنشی نشون نداد

چقدر این جمله آخر خوبه من همسرم هیچی نگفت حتی یه کلمه رفتارش هم فرقی نکرد اصلا ولی اینکه توی یه دلدا ...

اخلاقا فرق می کنه

همسر من بقدری آرام بقدری آرامش داره که نگم 

خیلی از دور و‌رری هاش می گفتن زنت مکانیکی شهر رو‌پولدار کرده 

همسرم میگفت بالاخره که باید یاد بگیره 

کن ازش ممنونم که با این همه استرس و رانندگی بد بقیه 

اینقدر شجاع هست که پشت فرمون بشینه 

بهم میگه ماشین خریدم گه تو فقط خرابش کنی عسلم هرچقدر دوست داری داغونش کن

یکم خسیسه

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

چقدر این جمله آخر خوبه من همسرم هیچی نگفت حتی یه کلمه رفتارش هم فرقی نکرد اصلا ولی اینکه توی یه دلدا ...

ببین انصاف داشته باش دیگه ، میگی وضع مالی خوب نبوده ، بعد ۵۵ میلیون خسارت زدی . همین که هیچی نگفته و به روت نیاورده و رفتارش بد نشده باهات خودش کلی هنره ، دیگه انتظار دلداری دادن زیادیه به نظرم . اکثر مردا روی ماشینشون خیلی حساسن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یاد مامانم افتادم🤣🤣🤣🤣مامان من سه بار ماشین رو کوبوند تو دیوار خرابه بابام عین مظلوم ها به ماشین ...

مثل مامان من دقیقا 😄

ولی بابام خیلی خوبه تو این موقعیت ها خیلی مثبت اندیشه و کلی آدمو دلداری میده جوری که حس گناه نمیکنی 

ولی شوهرم نه یه جوری رفتار میکنه که حالت بدتر میشه 

ببین انصاف داشته باش دیگه ، میگی وضع مالی خوب نبوده ، بعد ۵۵ میلیون خسارت زدی . همین که هیچی نگفته و ...

میدونم خسارت زدم 

ولی رفتارش یه نور سردی داره که انگار حال من هیچ براش مهم نیست 

من اینجور مواقع خیلی دلداریش میدم ولی هیچ وقت تکیه گاه بودن اونو تو زندگی حس نکردم 

ماشین خودش نبود اون ماشینی بود که زیر پای منه و به نام منه 

اخلاقا فرق می کنههمسر من بقدری آرام بقدری آرامش داره که نگم خیلی از دور و‌رری هاش می گفتن زنت مکانیک ...

قدر همسرتو بدون انشالله عشقتون روز به روز بیشتر بشه 

قدر همسرتو بدون انشالله عشقتون روز به روز بیشتر بشه

قربونت گلم 

شما هم تصادف کردی اصلا غصه نخور پیش میاد باید از یه جایی شروع کنی

خواهر شوهرم تصادف کرده بود شوهرش چنان داد و هوار می کشید چنان فحش کشش کرده بود که همسایه ها ریخته بودن داخل کوچه 

می گفتم ابروش رفت

ولی خیلی ریلکس لیوانداب آورد برای شوهرش گفت مگه به حرف تویه سوار میشم بازم تصادف می کنم میخوای چکار کنی

قربونت گلم شما هم تصادف کردی اصلا غصه نخور پیش میاد باید از یه جایی شروع کنیخواهر شوهرم تصادف کرده ب ...

چقدر شخصیت قوی داره ولی من اینجوری نیستم هر لحظه یادش میوفتم گریم میگیره 

میدونم خسارت زدم ولی رفتارش یه نور سردی داره که انگار حال من هیچ براش مهم نیست من اینجور مواقع خیلی ...

به هر حال خسارتش رو اون باید بده دیگه یا شما خودت میدی از جیبت ؟ ببین منظورم اینه که توی این دوره ۵۰ میلیون خیلی پوله  ، دلداری دادن خوبه ولی دلداری دادن فقط حرفه ، اینکه در واقع باید کلی به در و دیوار بزنی تا پول جور بشه یه حساب دیگه هست . حالا از بقیه زندگیتون که خبر ندارم ولی به نظر من برخوردش بد نبوده اصلا توی این قضیه 

من شوهر خودم این جور وقتا خیلی غرغر میکنه ، مثلا یه هندزفری چند سال پیش گم شد ، هنوز که هنوزه به بهونه های مختلف یادش میکنه که چی شد که گمش کردی ؟ خیلی جنسش فلان بود 😐😐😐😐😐

به نظرم بهش فکر نکن و از همین که غر نزده بهت سر این قضیه راضی باش ، اینکه الکی گیر بدی به یه قضیه و هی بزرگش کنی برای خودت ، فقط زندگیت رو تلخ و پر حسرت میکنه . یه چیزی بود خدا رو شکر تموم شد و رفت بدون دعوا و درگیری و دلخوری ، ولش کن دیگه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم