2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم به نظرتون میشه با خیانت کار ساخت

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم این ۹ با اون ۹ فرق داره ۹ موجود در یه جعبه رو میگم نه کم شدن قاطیییی نکن

اگه واقعا خیانت میکنه خوشحال شو که آدم پست فطری رو شناختی برو و مهرتو بزار اجرا حتما خیانت کرده که وسواس گرفتی از حرف زدنت معلومه چقدر عذاب میکشی دخترم ،دیگه همه ی اون ک ا ن د وم روبریز دور وخودتو از بند اون کثافت رها کن 

اگه واقعا خیانت میکنه خوشحال شو که آدم پست فطری رو شناختی برو و مهرتو بزار اجرا حتما خیانت کرده که و ...

من ۷ ساله وسواس دارم وسواس به سرنگ‌و ایدز داشتم قبلا از خونه بیرون نمیومدم جدیدا وسواس به خیانت گرفتم

عزیزم هیچوقت نمیاد از خونه برداره که در حالیکه میدونی تحت نظره

تحت نظره؟ کجا تحت نظر بوده نمیدونه من شمردمشون که فقط دید نگاهشون کردم از رو جعبشون نه باز کنم توشونو ببینم فقط میدکنست من نسبت به خیانت حساس شدم خیلی

الان دو تا کاربر دیگه قبل از اینکه مشکل کاندوم برا من میش بیاد پارسال تاپیک زده بودن شوهراشون از خونه کاندکم برداشنن و از بیرون نخریدن

بعدم نی نی سایت و تاپیک هاش برای شما سم هبخصوص تاپیکهای خیانت و نخون

الان دو تا کاربر دیگه قبل از اینکه مشکل کاندوم برا من میش بیاد پارسال تاپیک زده بودن شوهراشون از خونه کاندکم برداشنن و از بیرون نخریدن

بعد اینجا کاربرا برا من مینوسن اگر میخواست که از بیرون میخرید😑

الان دو تا کاربر دیگه قبل از اینکه مشکل کاندوم برا من میش بیاد پارسال تاپیک زده بودن شوهراشون از خون ...

ببین عزیزم

بخداوندی خدا راست میگم

تمام حرفهایی که زدی نشون میده که واقعا نیاز به مشاوره و روانپزشک داری

خیلی هم خوبه

من الان خودم یه مدته دنبال روانپزشک خوب میگردم که فقط دارو درمانی نکنه

فکر نمی‌کنم ضرری داشته باشه

اینجوری زندگیت و هم نجات میدی

با یه ادم خیانتکار بیخیال باشم تو باشی میشی؟

مدرک داری ازش ایاا؟؟ 

الکی تهمت نزن گناه هرکی از خونه کاندوم برمیداره به این نیست  که حتما خیانت میکنه اید خود. ارضایی میکنه کاندوم مصرف میکنه که جایی کثیف نشه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

فقط دلم به حال بچه ات میسوزه آخه چرا اینقدر وسواسی ،

شما میگی طلاق بگیر ادمتو شناختی خداروشکر کت

بعد دلت برا بچه میسوزه میگی وسواسی 

نمیگی بجه باباش خیانتکاره دلم براش میسوزه