2777
2789
عنوان

وقتی مهمون دارید واقعا لذت میبرید

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 21 پست

آره دوس دارم مهمونی بدم، استرس نمیگیرم اصلا 

منم مجردی هیجکار نمیکردم 😁

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

من مجردم ولی خودم انجام میدم کارهارو خونه مامانم.

راستش مهمون نوازم ولی دوستندارم هرکسی بیاد خونمون.

چون اخلاقهاشون رو میدونم.

فقط میخوام تمام شه بره

چون فامیلهای ما که میان واسه پهن کردن سفره یا شستن ظرف یه نفرم بلند نمیشه هیچ،لیوان هم جابجا نمیکنن.

منم شاغلم و دیسک گردن و کمر دارم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کی مهمونم باشه

بعضی مهمونام اصلا نوع غذا و پذیرایی مهم نیست مهم اون چند ساعتیه که کنار هم لذت میبریم

ولی امان از مهمونایی که فقط بار منفی ان و کوهی از اضطراب و انرژی منفی جا میزارن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

من واقعا عاشق میزبانی هستم 

بیشتر از مهمانی دوست دارم...

ولی حتما باید برنامه ریزی شده باشه تا لذت ببرم...کلا بدون برنامه ریزی کسی هم خونه م نمیاد

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍