2777
2789

دوباره براتون خریده یا نه؟ 

من یکبار اینکارو کردم،دوباره میخوام  برای خرید خونه دوم بکنم ولی سابقه همسرم خرابه و تا جایی که بتونه رو طلا سرمایه گذاری نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی ماشینو به نامم زد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

وقتی سابقه همسرت خرابه نخر

مامان من فروخت بابام بعدش خیلی طلا خرید براش

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

من خریت کردم همه طلاهام‌ فروختم..نه خونه به نامم زد نه طلاهامو پس داد

دوباره خودم شروع کردم دارم طلا میخرم ولی با این قیمتا نمیشه زیاد پس انداز کرد

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
خرید درسته همون گرم نشده ولی دوبار خرید

دوباره حاضر میشی بفروشی

یه بار 140 گرم فروختم ،بار دوم فقط 60 گرم خریده 

بقیه طلاها برای بچه هام و خودم کادو اوردن

فقط امیدوارم جای طلاهایی که میدی سهمی از چیزی که میخری گیرت بیاد.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
من خریت کردم همه طلاهام‌ فروختم..نه خونه به نامم زد نه طلاهامو پس داددوباره خودم شروع کردم دارم طلا ...

دقیقا منم فکر میکنم گرمی 1.5 بود نخریده،الان می خره 

چون مادر و خواهرش عادت ندارن طلا بفروشن همسرم پول نمیذاره رو طلا

فقط امیدوارم جای طلاهایی که میدی سهمی از چیزی که میخری گیرت بیاد.

نشستنی میگه مگه من برای کی جمع میکنم

ماشین بناممه چون خودم موقع ازدواج ماشینمو آورده بودم و ارتقاش دادم با پول‌های مرخصی زایمانم 

دوباره حاضر میشی بفروشییه بار 140 گرم فروختم ،بار دوم فقط 60 گرم خریده بقیه طلاها برای بچه هام و خود ...

نه چون برای بچه م نگه میدارم تا سالها بعد ، فکر نکنم بجز ماشین و خونه  چیزی باشه ارزش فروش طلا رو داشته باشه که ما داریم الحمدلله

طلای منم همسرم نمیخواد خودم بار اول پیشنهاد فروش دادم بخاطر ماشینی که مدنظرم بود 😆 

مردها اخرش پول جور میکنن ما چرا بفروشیم