2777
2789

بگید با خانواده بیان جلو

خانواده هر دو طرف در جریان باشند. 

اگر قصد ازدواج و حسن نیت داشته باشه، احتمال قوی میاد جلو با خانواده ش. 

پنهان کاری نداریم که. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج نه رل بزنیم

بنظر من کنسله. 

رل زدن چیه

چه لزومی داره پنهانی باشه؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
درکی از نسل امروزی نداری انگار

خودم متولد ۸۲ ام و نسل امروز. 

مگه نسل امروز چیه؟ باید حتما رل بزنن تا نسل امروز به حساب بیان؟ 

رل زدن و دوست پسر دختر داشتن نشونه جدید بودن و به روز بودنه؟ 

می خوام نباشه صد سال سیاه. 

هر چیزی که از بیخ و بن اشتباه باشه، نسل نمیشناسه. کاملا غلطه. 

و شما که موافقی باهاش و دوست داری رل بزنید، چرا از بقیه می پرسی که آخرش کار خودتو انجام بدی. 

😆

ببخشید فشار جنسیت رو چطوری کنترل میکنی

وای خدا

زشته یه دختر انقدر سطحی نگر باشه و ارزش خودشو ندونه. 

فشار جنسی درمانش زنا هست؟ 

برای درمان فشار جنسی، باید با هر نری دوست شد؟ باید با یه پسر دوست شد و رابطه جنسی انجام داد بعد نفر بعدی؟ 

بحث حلال و حروم بودن و محرم نامحرم بودنش هم هست. 

خودتو انقدر بی ارزش می دونی که بری با هر کی؟ 

ببخشید مگه حیوانیم که نتونیم جلوی خودمونو بگیریم؟ 

چه مرد چه زن. 

انسانیم نه حیوانی که هرجا می رسه جفت گیری می کنه. 

وای خدازشته یه دختر انقدر سطحی نگر باشه و ارزش خودشو ندونه. فشار جنسی درمانش زنا هست؟ برای درمان فشا ...

نگفتم که با هر مردی قراره وارد رابطه شم

ولی فشار جنسی هم روی ادم زیاده

بهرحال با هر کسی که دوست شدیم باید رابطه داشته باشیم

طبیعت زندگیه

نگفتم که با هر مردی قراره وارد رابطه شمولی فشار جنسی هم روی ادم زیادهبهرحال با هر کسی که دوست شدیم ب ...

برگاممممممممممممم واقعا اینجوری فکر میکنییییی 

دخترامون چرا اینجوری شدن 🫠😶‍🌫️ 

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401 

نگفتم که با هر مردی قراره وارد رابطه شمولی فشار جنسی هم روی ادم زیادهبهرحال با هر کسی که دوست شدیم ب ...

نه عزیزم طبیعت زندگی این نیست که هر کسی چون فشار جنسی داره بره در دوستی بخاطر ارضاء نیازش. 

الان برعکس فکر کن؛ فکر کن پسر میگه من فشار جنسی دارم می خوام برم دختربازی. 

چقدر چنین پسری منفوره. 

چون این طرز فکر منفوره. 

روح و بدنت رو در اختیار کسی قرار بدی که انقدر برات ارزش قائل نشد بیاد خواستگاری و پای خرجش وایسه؟ 

همینجور چراغ سبز نشون بدی که من دستمال کاغذی هستم؟ 

خیر ارزش خودتو بدون. 

پسری که مرد باشه نه نر، میاد به قصدی که باهات ازدواج کنه در چارچوبش. نه روی هوا توی خیابون جفت گیری کنه فقط.