2777
2789
عنوان

اکر خانواده شوهر برا شما ی گرم طلا نخریده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 6179 بازدید | 182 پست
خب دلیلشو پرسیدید؟ چی گفتن

میگن بهترین بود طلا و عروسی و همه چی زیر بار نمیرن با اینکه کاملا واضحه همسرم هیچوقت نمیزاره فیلم عروسیو بزارم میگه میخوای چیو ببینیم کم سر همه چی حرص خوردیم به پدرشم میگه همیشه کاش نه مراسمی داشتیم نه هیچی 

هر دو ولی سالای بعدش میتونستن جبران کنن نکردن سر بچهام میتونستن جبران کنن ولی نخاستن چون من همیشه سا ...

چی بگم الان هم گرونه .حتی تهرانی ها خود پسر دختر از هم کوتاه نمیان .خیلی توقعات بالایی دارند.هم پسر طلا میخواهد هم دختر

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آخرش که چی میگن الان دوست داریم بخریم به او نخریدم دوست نداشتیم 

بحث12, سال پیش نکن شوهرت آدم خوبی 

بخدا طلا اینا زندگی نمیشه دعا کن جاریت هم مثل خودت خوشبخت بشه همین

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

ما ارتباط رو خیلی خیلی کم کردیم نه توقعی دیگه داریم نه کاری براشون میکنیم داریم زندگیمونو میکنیم مرا ...

همسر من بالعکس 

پسر حمال و حرف خورشونه

با این که خدمات و سرویس برا سایرین بوده و هست

هیچی خوب برا طفلک نمیخوان 

همسر من بالعکس پسر حمال و حرف خورشونهبا این که خدمات و سرویس برا سایرین بوده و هستهیچی خوب برا طفلک ...

شوهر من حمال باباشه پولای پدرشوهرم ولی مال دومیه

منم تو شرایط تو بودم چ بسا سمت خودمم خیلی چیزا برای من بد بود برای زن داداشم خوب 

این طرفم اما گفتم مهم شوهرم انشاالله اینا هم مثل ما باشه زندگی شون

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

دیدم تاپیکتون را هنوز مجردید .به شدت روی اخلاقت کار کن .

همینه که هست😂🤌🏻از خودم راضیم 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

من حس کوچیک بودن بهم دست میده اعتراض کنم اینجور مواقع هیچی نمیگم میگم مبارکه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

تولد دختر من و دختر خواهر شوهرم دقیق باهم

اول تولد دختر اون فرداش تولد دختر من

اون تولد گرفت براش یک کادو ۲۰ میلیونی گرفتن بردن

فرداش ما تولد گرفتم یک کادو ۲ میلیونی گرفتن آوردن 

هیچ وقت از یادم نرفت 

ولی به روشون هم نیاوردم چون می‌گفتند ببخشید ما می‌خواستیم مثل هم بخریم شوهر خودت گفته نههه احتیاج نداره نخرید 

عروس فهمیده و باشعوری هستی اما قدردانت نیستنحق داری بینتون فرق گذاشتناگه الان ابراز نکنی تاااااا آخر ...

فهمیده و باشعور،اون جاشو هم بخون ک نوشته:

خونه خریدن براش!

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!