2777
2789
عنوان

عروسک لبوبو چقدر گرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 93 پست
حب چرا قیمتش اینقدره؟؟

چون مافیا در ایران رحم نداره بیشتر جنس های وارداتی همینن مخصوصا اونایی ک معروفن🥲

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو به خاطر ترند شدنش میخرن.... منم خوشم میاد ازش... ولی دیگه14تومن پولش نمیدم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یعنی واقعا دیگه ملت رسما رد دادن ،دارم فکر میکنم اگه یه روز گردنبند پشکل رو یه سلبریتی تبلیغ کنه بازم‌مردم عین نادونا میرن براش پول میدن که از کسی عقب نمونن ،بی عقلی تا کی  و کجا 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
۱۴ تومن برای عروسک😐😐😐😐😐

آره میگفت بچم اصللللللل خریده فیک نیست خارجیه کرد تو چشمممممم 

اصلا مهم نیست خدا رو قبول داری...... نداری نماز میخونی.... نمیخونی؛ کافری یا مسلمونی..... اعتقاد داری یا نداری..... اینا مهم نیست فقط بدون امام حسین متعلق به همه این گروه هاست..... اینو کسی میگه که تو اوج تاریکی؛و بی پناهی؛ حسین درحق اش پدری کرد کسی که اصلا امیدی نداشت/

یعنی واقعا دیگه ملت رسما رد دادن ،دارم فکر میکنم اگه یه روز گردنبند پشکل رو یه سلبریتی تبلیغ کنه باز ...

مطمعن باش میگیرین. .بقو ل یه کاربر اینجا حرف قشنگی زد. گفت مردم شدن عین ربات هرکی هر چی گفت یا انجامش داد میرن دنبالش بدون دونستن درستی یا غلط بودن اون کار. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻