2777
2789
عنوان

بهم گفت نمیتونم خونه بخرم ولی میتونم از پس زندگی بربیام

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی لطفاقبول نکن هم بخاطر اختلاف سنی

هم مستاجری خیلی سخته کارشم میگی مطمعن نیس

منم به امید بهترشدن ازدواج کردم خیلی اشتباهه

باعقل ومنطق ازدواج کن

موقعیت شغلیتم خوبه کیس بهتری پیدامیکنی

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
شما هنوز کامل عاقل و بالغ نشدین تا برسید به26/27سالگی نظرات و عقایدتون کلی عوض خواهد شد الان تحت تاث ...

دوست من ک شوهرش عاشقش بود بی مناسبت با مناسبت گل و کادو طلا میگرف خدایی عیبی نداشت زمان اشناییش خیلی دوستمو دوست داشت با مخالفت خانواده دوستم بازم اینا پا فشاری کردن ب هم رسیدن  دوستم بعد یکسال جدا شد پسره عوض شده بود  واس همین میگم اصلا ب هیچ وجه نمیشه مردارو شناخت 

دوست من ک شوهرش عاشقش بود بی مناسبت با مناسبت گل و کادو طلا میگرف خدایی عیبی نداشت زمان اشناییش خیلی ...

ایشون پرستاره سنی هم نداره میتونه رو مهاجرتش کار کته 

بفکر شوهره تو این زمونه😐اونم با یه همچین دروغگویی 

والا ک مرد جماعت قابل اعتماد نیس اونم از کجا از تو کانالا 😐😐دور اروپا هم میخواد بره با پولا زنش😅

😂😂😂 چقدر زرنگن به خدا. میرن سراغ دخترای کم سن و سال و شاغل. مخشون رو با یه گل میزنن. بعدم با پول زنه همه ی بی عرضگی هاشون رو جبران میکنن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

میخواستی قبول نکنی!! من که گفته بودم شرایطم رو!! توهم خوب بودی قبول نمیکردی حتما یه چیزی بوده و ...

اینها مکالمات آینده شماست!!

ضمنا اونکه دستش تنگه باسن مبارک رو میزاره رو شلوارش و وارد رابطه نمیشه!! یا اگه شروع کرد سرش رو پایین می‌اندازه و تمام تلاش رو میکنه تا نیازهای دلبندش رو تامین کنه !!نه از اول بیاد حدود رو تعیین کنه !!

قواعد یه بازی رو نمیشه بهم زد ...

به آدم‌ها به چشم گزینه نگاه کنید و اونهارو تست کنید!!

بی‌تعارف باشید ، مناسب نبود تمام کنید!! درگیر آدم‌های الکی نشید...

البته برادرانه بود!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

من یه کانال دارم خیلی بهم کمک کرد تو روند خواستگاری پخته تر عمل کنم اگر خواستید برید عضو شید چون با خودم میگم کاش قبلا شرکت کرده بودم اسمش روانشناسش نورا امیری تو ایتا برو مطالبش بخون... اینا میان محبت می‌کنند مارو وارد بازی روانی می‌کنند و بعد میکشن کنار

اینارو بدونی خیلی جلو میفتی دلت کمتر میشکنه

بخصوص مورد شما که سنش بالاست و تجربه های مختلفی داره سن تو خیلی کمه و کم دنیارو دیدی مثل من 💔

مراقب باش بردت اروپا کار دستت نده مص اون فیلمه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿