2777
2789
عنوان

بهم گفت نمیتونم خونه بخرم ولی میتونم از پس زندگی بربیام

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزم می تونن بپرسم چطور آشنا شدید؟

یه کانال آشنایی و ازدواج بود 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

عزیز این ک گفته خونه نمیخره تا کی یعنی ی عمر باید مستاجر باشه ینی ب فکر هم نیس با وام و سختی بشه خرید حتی از این طرح های بنیاد مسکن یا هر چیزی ؟  🥲 زنو شوهر کار می‌کنید درسته همه خوشی و راحتی دوست دارن ولی کاش ب فکر میشد یکم سختی ارزشش داره برا خونه دار شدن از مستاجری از نظرم بهتره 

دوستم و شوهرش هر دو تو شرکت کار میکردن  حدودا ۴ سال پیش ومیگم  خونه مشهد گرفتن قسطی بود  نمیدونم چجوری  ولی با شرایط سخت خریدن  چن سال دیگ راحتی دارن

اصلا به قیافش نمیاد رفتارشم اصلا باورتون نمیشه 37 سالشهعکسشو اون شب گذاشتم همه گفتن نهایت 26

خب عزیزم شما که تصمیمت رو گرفتی وراضی هستی و توجیه میکنی چرا مشورت میخوای؟! 

خوشبخت شید 

ببین منم تو چنین حالتی گیر کردم، خیلیم خوشحالم که رد کردم، کسی باید بیاد که از روز اول برات ارزش قایل بشه بهترینها رو برات بخواد در حالیکه شاید دستشم تنگ باشه،عروسی یک بحث دخترونه نیست، شخصیت خانواده اون طرف رو نشون میده
با اون حقوقا تا وان هم نمیشه رفت ،فقط همون وان میشهچ برسه اروپا

میدونم

برای همین گفتم خیلی حساب کرده! یعنی حتی اشراف کامل نداره!

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شما هنوز کامل عاقل و بالغ نشدین تا برسید به26/27سالگی نظرات و عقایدتون کلی عوض خواهد شد 

الان تحت تاثیر دو کلام حرف عاشقانه و گلی 

خب همه اولش رمانتیکن عزیز من

بعدشم دیگ زن کارمند میخواد بگیره پولاشو خرج کنه یه گل هم نگیره؟ 

بایدم بگیره

پسری که تا این سن هیچ سرمایه ای نداره به درد نمیخوره.

بهش بگو من حقوق و درآمدم مال خودم هست و قصد ندارم تو زندگی خرج کنم.

احتمال اینکه بعدش بلاکت کنه هست😑

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋     

عزیزم ناراحت نشیا؛ ولی رو دست خانوادتون زیادی هستین، که با همچین کیسای داغونی میرید سرقرار؟

مگه ۲۳ سالت نبست؟ مگه پرستار نیستی؟ خب ارزش خودت رو بدون؛ روی مهارت های اجتماعیت کار کن؛ تا مورد مناسب شانت بیاد برات

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
متأسفانه فقز دلگرمم به اینکه هربار با گل میاد و هی پیگیرمه و حرفای قشنگ میزنه

منم اینطوری بودم هیجان ایشون در عرض 20 روز فروکش کرد و من با واقعیت روبرو شدم و تصمیم گرفتم آقا رو رد کنم چون نقطه مثبتشون برای من همین بود

شما هم خواهش میکنم گل دختر عجله نکن نه تو قبول کردن نه تو رد کردن با زمان خیلی سوال ها به جواب میرسه 

بیشتر از این ظواهر زیبا به ذاتش به مثبت بودن روحیه ش به منطقی بودن، حمايتگری و باقی چیزای اساسی فکر کن. 

شما هنوز کامل عاقل و بالغ نشدین تا برسید به26/27سالگی نظرات و عقایدتون کلی عوض خواهد شد الان تحت تاث ...

والاااا

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)