rozhin_teal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 65 عنوان کنکوری شروع از شهریور 126 بازدید | 15 پست از شهریور شروع کنم بنظرتون میتونم رتبه زیر ۵۰۰ بیارم؟ پایم متوسطه میانگین ترازم امسال ۶ هزار شد ولی اشتباه زیاد داشتم ، اطلاعاتم کافی بود ولی زیاد تست کار نکردم بنظرتون میشه روزی ۱۲ ساعت بخونم تو خونه مشاور هم لازمه بنظرتون؟ 1404/06/06 | 18:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ninimi عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1509 خیلی سخته به نظرم هدفاتو منطقی تر کنی راحت تره مثلا هدف بذاری زیر ۳۰۰۰بشی مرابرگردانبهحالتیکهقبلازتوبودموسپسترکمکن...
نوشین17899 عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 936 بله میشه مشاور خیلی کار خاصی نمیکنه خودت طبق برنامه راهبردی آزمونا پیش برو پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم
rozhin_teal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 65 خیلی سخته به نظرم هدفاتو منطقی تر کنی راحت تره مثلا هدف بذاری زیر ۳۰۰۰بشی پایم ضعیف نیست آخه
rozhin_teal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 65 خیلی سخته به نظرم هدفاتو منطقی تر کنی راحت تره مثلا هدف بذاری زیر ۳۰۰۰بشی برای ۳ هزار مثل طرف از آذر شروع میکنه این رتبه رو میاره من میخوام حتما پزشکی بهشتی بیارم
ninimi عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1509 برای ۳ هزار مثل طرف از آذر شروع میکنه این رتبه رو میاره من میخوام حتما پزشکی بهشتی بیارم نمیدونم منم شرایطم مثل توئه اینارو گفتی انگیزه گرفتم احساس میکنم آبدارچی هم نمیارم سال بعد مرابرگردانبهحالتیکهقبلازتوبودموسپسترکمکن...
nirvanaa_ عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 209 برای ۳ هزار مثل طرف از آذر شروع میکنه این رتبه رو میاره من میخوام حتما پزشکی بهشتی بیارم چقدر امید دارید کاش منم اینجوری بودم ورودی دوازدهمم از تیر دارم میخونم درسمم متوسط رو به خوب ولی میگم شاید نشه
rozhin_teal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 65 نمیدونم منم شرایطم مثل توئه اینارو گفتی انگیزه گرفتم احساس میکنم آبدارچی هم نمیارم سال بعد من امسال سال سوممه هرچی کمبود داشتم بخاطر ذهن مسخرم بود دوستم از مهر شروع کردم هممون رو بلاک کرد الان میگه تراز کنکورش شده ۹۷۰۰ درسشم معمولی بود احتمالا زیر ۲ هزار بیارع یا سه رقمی
rozhin_teal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 65 چقدر امید دارید کاش منم اینجوری بودم ورودی دوازدهمم از تیر دارم میخونم درسمم متوسط رو به خوب ولی میگ ... آخه تو از تیر روزی ۱۲ ساعت خوندی هرروز تا اینجای کار؟
nirvanaa_ عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 209 آخه تو از تیر روزی ۱۲ ساعت خوندی هرروز تا اینجای کار؟ نه ولی حداقل 8_9 ساعت رو داشتم به جز چند روز
ninimi عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1509 من امسال سال سوممه هرچی کمبود داشتم بخاطر ذهن مسخرم بود دوستم از مهر شروع کردم هممون رو بلاک کرد الا ... جدی؟ خوش به حالش... مرابرگردانبهحالتیکهقبلازتوبودموسپسترکمکن...
الهانیه عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 1726 بله اره باباچیزی نشد نداره تو این دنیا من خودم احتمالا سه هزار بشم امسالدارم پشت میمونم برای دندون تهران از اواسط شهریورماه هم دوباره شروع میکنم