2777
2789

اوهوم چون ذاتا انسان از زیبایی خوشش میاد توهرچیزی حتی وسایل خونه و حیوانات و... 

ولی بنظرم شانس داشتن به همون اندازه مهمه. شایدم مهمتر از زیبایی.

چقدر ادم زشت دیدم که از خوشگلا خوش شانس تر بودن چه تو زمینه ی کاری چه زندگی مشترک

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم از چهرم  تعریف میکنن هم فک میکنن خوشبختم ولی همیشه غمگین بودم 

ولی مطمعنن اگه با اعتماد به نفس تر بودم قطعا حالو روم بهتر بود

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ترجیح میدادم بجا اینکه کیف قیافمو کنم پولدار بودم و راحت تر به چیزایی که میخواستم برسم

هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

منم اگه خودم و دوست داشتم بهتر میشد 

وگرنه تعریف از خود نباشه قیافم خوبه فگر نمیکنم موردی داشته باشه

فقط اعتماد به تفس ندارم

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

عزیزانی که میگین هیچ ربطی نداره نمیدونم به تلاش و این چیزا ربط داره

لازمه تلاش اینه که تو یه ذهن آروم داشته باشی

و مهم ترین بخش این ذهن آروم خودتی

خیلیا ممکنه بخاطر فیسشون اعتماد به نفسشون بیاد پایین و خودشونو دوست نداشته باشن

شما واسه چیزی که دوست ندارین تلاش میکنین؟

پس قطعا ربط داره اونی که از اول خودشو دوس داره نیاز نداره رو اعتماد به نفسش کار کنه از بقیه جلوتره

نه 

زیبایی به خوشبختی ربطی نداره، شاید یکم رو اعتماد به نفس تاثیر بزاره که بنظرم قشنگتر اینه که آدم اعتماد به نفسشو از توانایی هاش بگیره نه از ظاهر 

ترجیح میدم آدمایی که قراره بخاطر ظاهر جذابم باهام رفیق بشن از همون اول نیان، پس چهره عادی و معمولیمو بیشتر می‌پسندم 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)