2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداشتن زیبایی برای فقیر ها بهتره چون پا به سن میذارن پیر میشن و دیگه اون توجه سابقو دریافت نمیکنن خودش کلی افسرده کنندس.

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

نه چون قشنگ ترین دختر خانوادمون اصلا زندگی خوبی نداشت ، از کجا معلوم منم مثل اون نمیشدم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
واسه چی ربط ندارن؟

خب مگه به کسایی که خوشگل هستن مدال میدن؟🤣

خوشبختی به تلاش ربط داره همین

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

والا میگن خوشگلی مهم نیست

ولی اگه یه سوسکو بکشی تو یه قهرمانی ولی اگه یه پروانه رو بکشی ادم بدی میشی :)

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

اگه قرار باشه کسایی که زشت هستن خوشبخت نباشن که باید دنیا رو انداخت تو سطل آشغال

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خیلی زیبا را نیستم واقعاً یعنی چیزی که خیلی از نرمال جامعه تفاوت داشته باشه آخرش تو زندگی روزمره باز یه جور دیگه ضربه میزنه خیلی قد بلند بودن خیلی زیبا بودن خیلی باهوش بودن همه اینها تا یه حد مطلوبی از متوسط جامعه بالا بودن خوبه مثلا از معمولی بالاتر باشم تو دسته خوشگلا کافیه