یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نداشتن زیبایی برای فقیر ها بهتره چون پا به سن میذارن پیر میشن و دیگه اون توجه سابقو دریافت نمیکنن خودش کلی افسرده کنندس.
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
من خودمو دوست دارم میتونم ببینم از اطرافیانم آرامش بیشتری دارم(البته مشکلاتم هست ولی با توجه به این مشکلاتی که دارم اگه از خودم ناراضی بودم قطعا یه کاری دست خودم میدادم)
خیلی زیبا را نیستم واقعاً یعنی چیزی که خیلی از نرمال جامعه تفاوت داشته باشه آخرش تو زندگی روزمره باز یه جور دیگه ضربه میزنه خیلی قد بلند بودن خیلی زیبا بودن خیلی باهوش بودن همه اینها تا یه حد مطلوبی از متوسط جامعه بالا بودن خوبه مثلا از معمولی بالاتر باشم تو دسته خوشگلا کافیه