2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون این ریسک بزرگی نیست

129 بازدید | 14 پست

امسال میرم دوازدهم تابستون خوب خوندم دروس دوازدهمم شروع کردم به پیش خوانی تو مدرسه هم خیلی میخونمم

بعد می‌خوام بعداز ظهرها برم تو یه مغازه لوازم خانگی فروشنده بشم بنظرتون خوبه یا نه؟!

بعد اینکه شهرمون هم کوچیکه و اینا بنظرتون اینکار برا یکی دوسال میرزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پدرومادرت راضی هستن و درست رو بخونی چی بهتر از این

آره راضی هستن خودمم که خیلی میخونم ولی میترسم خستگی زیاد مانع از موفقیتی که می‌خوام بشه..

بنظرتون چه حقوقی خوبه ازش بگیرم چون راجبش صحبت نکردیم از ۳ تا ۶ و ۷

سلام عزیزم

بهت افتخار میکنم که دنبال درست هستی و تلاش میکنی و میخوای مستقل بشی

اینکه کار کنی یا نه به هدفت بستگی داره قشنگم

اگه میخوای کنکورتو خوب بدی

نرو کار عزیزم، بشین تمرکزت رو بزار روی درست

بری کار کنی انرژیت برای درس خیلی میاد پایین

سلام، اسم مستعارم توت فرنگیه چون عاشق چیزمیزای فانتزی ام خصوصا از نوع صورتی اش  

اگه قصدت کنکور دادن هست اصلا نباید این کار رو کنی ، حقوق زیادی گیرت نمیاد ولی اینده ت تباه میشه

آخه یجورایی برای درس خوندنم به پولش نیاز دارم هرچقدرم کم باشه🙁از اون طرفم به قول شما من دنبال ی رتبه تک رقمی دو رقمی ام میترسم خستگی زیاد مانع از رسیدن به هدفم بشه

آخه یجورایی برای درس خوندنم به پولش نیاز دارم هرچقدرم کم باشه🙁از اون طرفم به قول شما من دنبال ی رتب ...

عزیزم اگه قصد درس خوندنت قطعیت و برای کنکور می خوای بخونی باید روش تمرکز کنی، همین که شهر دیگه ای مدرسه میری و ساعت ۳ می رسی خونه از بقیه عقب افتادی دیگه اگه تا ساعت ۷ هم بری مغازه بعدشم بیای خونه خسته ای تا تکالیف فردات رو انجام بدی شب شده و باید بخوابی ، کنکورت از دست میدی 

آره راضی هستن خودمم که خیلی میخونم ولی میترسم خستگی زیاد مانع از موفقیتی که می‌خوام بشه..بنظرتون چه ...

من دانشجو که بودم رفتم سرکار،اون ترم خیلی ترسیدم اما معدلم شد ۱۹/۷۳

از بس میترسیدم زیاد درس میخوندم.

برنامه ریزی کن قطعا میرسی

حقوق رو من نمیدونم اما اینطوری نباشه که بیگاری کنی،حداقل هشت نه  تا ده تومن رو بگیر

سلام عزیزمبهت افتخار میکنم که دنبال درست هستی و تلاش میکنی و میخوای مستقل بشیاینکه کار کنی یا نه به ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم از لطف شما🥰♥️

چقد پیامتون خوشحالم کرد

یجورایی برای درس خوندنم مجبورم برم سرکار

چون پول کتابام کرایم شهریه مدرسم و...واقعا زیاده

بابامم بهم میده هیچ مشکلی نداره اما دوست ندارم فشار بیاد بهش

من دانشجو که بودم رفتم سرکار،اون ترم خیلی ترسیدم اما معدلم شد ۱۹/۷۳از بس میترسیدم زیاد درس میخوندم.ب ...

خب من میخواستم خیالم راحت بشه که سرکار رفتن حتما باعث ضعیف شدن تو درسم نمیشه

میرم انشالله توکل به خدا

من دانشجو که بودم رفتم سرکار،اون ترم خیلی ترسیدم اما معدلم شد ۱۹/۷۳از بس میترسیدم زیاد درس میخوندم.ب ...

سلام عزیزم 

اول اینکه آفرین به این همه کوشش، واقعا قابل ستایشه

ولی قضیه کنکور با دانشگاه خیلی فرق میکنه

دانشگاه مجبور نیستی هر ۵ روز هفته از صبح تا ظهر کلاس بری، تازه دانشگاه تایم استراحت ناهارم داره که دو ساعته و میتونی خوی خستگی در کنی ولی مدرسه همش سر کلاسی

سلام، اسم مستعارم توت فرنگیه چون عاشق چیزمیزای فانتزی ام خصوصا از نوع صورتی اش