یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه قصدت کنکور دادن هست اصلا نباید این کار رو کنی ، حقوق زیادی گیرت نمیاد ولی اینده ت تباه میشه
آخه یجورایی برای درس خوندنم به پولش نیاز دارم هرچقدرم کم باشه🙁از اون طرفم به قول شما من دنبال ی رتبه تک رقمی دو رقمی ام میترسم خستگی زیاد مانع از رسیدن به هدفم بشه
آخه یجورایی برای درس خوندنم به پولش نیاز دارم هرچقدرم کم باشه🙁از اون طرفم به قول شما من دنبال ی رتب ...
عزیزم اگه قصد درس خوندنت قطعیت و برای کنکور می خوای بخونی باید روش تمرکز کنی، همین که شهر دیگه ای مدرسه میری و ساعت ۳ می رسی خونه از بقیه عقب افتادی دیگه اگه تا ساعت ۷ هم بری مغازه بعدشم بیای خونه خسته ای تا تکالیف فردات رو انجام بدی شب شده و باید بخوابی ، کنکورت از دست میدی
بستگی ب توانایی های خودت داره مثلا من خیلی خوابالو ام وقتی این مدت بیرون باشم بیام خونه همش خوابم میگیره ولی کاریم ک گفتی یه نکته مثبت داره اونم اینه ک کلا سه ساعت در روزه
من دانشجو که بودم رفتم سرکار،اون ترم خیلی ترسیدم اما معدلم شد ۱۹/۷۳از بس میترسیدم زیاد درس میخوندم.ب ...
سلام عزیزم
اول اینکه آفرین به این همه کوشش، واقعا قابل ستایشه
ولی قضیه کنکور با دانشگاه خیلی فرق میکنه
دانشگاه مجبور نیستی هر ۵ روز هفته از صبح تا ظهر کلاس بری، تازه دانشگاه تایم استراحت ناهارم داره که دو ساعته و میتونی خوی خستگی در کنی ولی مدرسه همش سر کلاسی
سلام، اسم مستعارم توت فرنگیه چون عاشق چیزمیزای فانتزی ام خصوصا از نوع صورتی اش